Барај, Регистрирај се, Најави се


Сите производи


Напредно пребарување

Ја заборавивте лозинката?
Го заборавивте корисничкото име?
Сеуште немате корисничка сметка? Регистрација

Производители
PDFПечатење

Аспиратори feed

Сортирање:
Назив Цена Слика Опис  
MAKS 3260 BEL 2.990 ден.
2.900 ден.
Со попуст од: 3.00%
Ѕиден кујнски аспиратор; бел; 60cm Максимален проток на воздух: 530m³/h Повеќе...
Favorit 1350 white 3.390 ден.
3.288 ден.
Со попуст од: 3.00%
Вграден кујнски аспиратор; БЕЛ; Максимален проток на воздух: 500m³/h Повеќе...
Favorit 1350 black 3.690 ден.
3.579 ден.
Со попуст од: 3.00%
Вграден кујнски аспиратор; ЦРН; Максимален проток на воздух: 500m³/h Повеќе...
Favorit 1350 INOX 3.690 ден.
3.579 ден.
Со попуст од: 3.00%
Вграден кујнски аспиратор; INOX; Максимален проток на воздух: 500m³/h Повеќе...
MAKS 3060 INOX 3.790 ден.
3.676 ден.
Со попуст од: 3.00%
Ѕиден кујнски аспиратор; INOX; 60cm Максимален проток на воздух: 390m³/h Повеќе...
MAKS 3260 INOX 4.090 ден.
3.967 ден.
Со попуст од: 3.00%
Ѕиден кујнски аспиратор; inox; 60cm Максимален проток на воздух: 530m³/h Повеќе...
Favorit 2240 lx 4.890 ден.
4.743 ден.
Со попуст од: 3.00%
Самостоен кујнски аспиратор; 60 cm; INOX; Максимален проток на воздух: 400m³/h Повеќе...
Gorenje DF6116E 5.160 ден.
5.005 ден.
Со попуст од: 3.00%
Вграден кујнски аспиратор; INOX; Максимален проток на воздух: 384m³/h Повеќе...
Gorenje DK6315X 6.190 ден.
6.004 ден.
Со попуст од: 3.00%
Самостоен ѕиден кујнски аспиратор; INOX; Максимален проток на воздух: 372m³/h Повеќе...
Favorit 3159 inox 7.490 ден.
7.265 ден.
Со попуст од: 3.00%
Самостоен декоративен кујнски аспиратор; 60 cm; INOX; Максимален проток на воздух: 400m³/h Повеќе...
Kappa KAMINOX 60X 8.990 ден.
8.720 ден.
Со попуст од: 3.00%
Самостоен ѕиден кујнски аспиратор; INOX; 60cm Максимален проток на воздух: 600m3/ h Повеќе...
MAKS ART DECO 9 11.790 ден.
11.436 ден.
Со попуст од: 3.00%
Самостоен ѕиден кујнски аспиратор; INOX; Максимален проток на воздух: 903m³/h Повеќе...
Kappa FIERA 60SF rc-5 14.990 ден.
14.240 ден.
Со попуст од: 5.00%
Самостоен ѕиден кујнски аспиратор; ЦРН; Максимален проток на воздух: 600m3/ h Повеќе...
Kappa FIERA 90SF rc-5 15.990 ден.
15.191 ден.
Со попуст од: 5.00%
Самостоен ѕиден кујнски аспиратор; ЦРН;90cm; Максимален проток на воздух: 600m3/ h Повеќе...
Gorenje DT6SY2B 16.350 ден.
15.859 ден.
Со попуст од: 3.00%
Gorenje Simplicity 2 Самостоен ѕиден кујнски аспиратор Максимален проток на воздух: 618 m³/h Повеќе...


  • «« Почеток
  • « Претходна
  • 1
  • Следна »
  • Крај »»