Барај, Регистрирај се, Најави се


Сите производи


Напредно пребарување

Ја заборавивте лозинката?
Го заборавивте корисничкото име?
Сеуште немате корисничка сметка? Регистрација

Производители
PDFПечатење

Велосипеди feed

Сортирање:     Прикажи #  

Резултати 1 - 20 од 29
Назив Цена Слика Опис  
MAX GTR 12" 5.0 3.590 ден.
3.231 ден.
Со попуст од: 10.00%
12" Велосипед,Предна и задна кочница Штитник за ланецот , Помошни тркала Преден брани , Украсно ѕвонче Шише за вода со држач Повеќе...
MAX PINKI 12" 5.0 3.590 ден.
3.231 ден.
Со попуст од: 10.00%
12" Велосипед, Задна кочница, Штитник за ланецот,Корпа, Багажник, Помошни тркала Повеќе...
MAX SuperMAX 16" 5.0 3.990 ден.
3.591 ден.
Со попуст од: 10.00%
16" Велосипед,Предна и задна кочница, Штитник за ланецот Помошни тркала , Украсно ѕвонче Шише за вода со држач Повеќе...
MAX GTR 16" 5.0 3.990 ден.
3.591 ден.
Со попуст од: 10.00%
16" Велосипед,Предна и задна кочница Штитник за ланецот , Помошни тркала Преден брани , Украсно ѕвонче Шише за вода со држач Повеќе...
MAX PINKI 16" 5.0 3.990 ден.
3.591 ден.
Со попуст од: 10.00%
16" Велосипед, Задна кочница, Штитник за ланецот,Корпа, Багажник, Помошни тркала Повеќе...
MAX GMX 4.0 20" - Pink 5.790 ден.
5.190 ден.
Со попуст од: 600 ден.
Големина на тркала 20", Челични бандажи , Метални предни и задни кочници , Касетна средна осовина, Полу алиминиумски рачки за кочници, 6 брзини Повеќе...
MAX CROSS 5.0 26" NIKEL 6.290 ден.
5.661 ден.
Со попуст од: 10.00%
Метален рам 17"; Висококвалитетни гуми Wanda 26"x1,95; Метални рачки за кочници со менувач; Vader седиште; Алуминиумски бандажи; V-brake метални кочници; Метален рам 17" Цврста предна вилушка V brake кочници 18 брзини Педали со дијамaнтски Повеќе...
MAX RS-1 5.0 20" ZELEN 6.790 ден.
6.111 ден.
Со попуст од: 10.00%
Метален рам Големина на тркала: 20" Челични бандажи Метални предни и задни кочници, Kасетна средна осовина, Полу алиминиумски рачки за кочници, 6 брзини, Педали црни , Дијамнтски облик Повеќе...
MAX SPORTIVA 5.0 20" 6.790 ден.
6.111 ден.
Со попуст од: 10.00%
Големина на тркала: 20" Метален рам: 11.5" Гуми Wanda: 20" x 1,95 Рачки за кочници: полу алуминиумски со менувач Гидан: BMX седиште: Vader Sport со М6 Quick Release Бандажи: метални Повеќе...
MAX RS-1 5.0 20" SILVER 6.790 ден.
6.111 ден.
Со попуст од: 10.00%
Метален рам Големина на тркала: 20" Челични бандажи Метални предни и задни кочници, Kасетна средна осовина, Полу алиминиумски рачки за кочници, 6 брзини, Педали црни , Дијамнтски облик Повеќе...
MAX HUMMER 4.0 24" - CRN 7.290 ден.
6.490 ден.
Со попуст од: 800 ден.
Метален рам ,Големина на тркала: 24" , Дупли алуминиумски бандажи , Алуминиумски предни и задни кочници V-brake , Полу алиминиумски рачки за кочници , Предна вилушка со амортизер , Заден амортизер , 18 брзини Повеќе...
MAX WARFARE 5.0 24" - SILVER 7.690 ден.
6.921 ден.
Со попуст од: 10.00%
Големина на тркала: 24" Големина на рам: 14" Рам: метален Гуми Wanda: 24" x 1,95 Рачки за кочници: полу алуминиумски со менувач седиште: Vader Sport со М6 Quick Release Бандажи: дупли алуминиумски Кочници: V-brake алуминиумски Повеќе...
MAX SPORTIVO 5.0 20" SO DISKOVI 7.790 ден.
7.011 ден.
Со попуст од: 10.00%
Големина на тркала: 20" Метален рам: 11,5 Гуми Wanda: 20" x 1,95 Рачки за кочници: полу алуминиумски Гидан: BMX седиште: Vader со М6 Qick Release; Бандажи: дупли алуминиумски Предна вилушка со амортизер Кочници: преден и заден диск Повеќе...
MAX DIVA 5.0 24" - бел 7.790 ден.
7.011 ден.
Со попуст од: 10.00%
Големина на тркала: 24" Метален рам: 13" Гуми Wanda: 24"x 1,95 Рачки за кочници: полу алуминиумски со менувач седиште: Vader Sport со М6 Quick Release Бандажи: дупли алуминиумски Предна вилушка со амортизер Кочници: алуминиумски V-brake Повеќе...
MAX SITY ADVANCE 5.0 26" 7.990 ден.
7.191 ден.
Со попуст од: 10.00%
Големина на тркала: 26" Метален рам: 15" Гуми Wanda: 26"x 1,95 Рачки за кочници: полу алуминиумски со менувач седиште: Vader Comfort Lady со М6 Quick Release Бандажи: дупли алуминиумски Кочници: алуминиумски V-brake Повеќе...
MAX MISSY 5.0 24" - PINK 7.990 ден.
7.191 ден.
Со попуст од: 10.00%
Големина на тркала: 24" Метален рам: 13" Гуми Wanda: 24"x 2,35 Рачки за кочници: полу алуминиумски со менувач седиште: Vader Sport со М6 Quick Release Бандажи: дупли алуминиумски Предна вилушка со амортизер Кочници: алуминиумски V-brake Повеќе...
MAX WARFARE 5.0 24" - црн преден диск 8.290 ден.
7.461 ден.
Со попуст од: 10.00%
Големина на тркала: 24" Големина на рам: 14" Рам: метален Гуми Wanda: 24" x 1,95 Рачки за кочници: полу алуминиумски со менувач седиште: Vader Sport со М6 Quick Release Бандажи: дупли алуминиумски Кочници: V-brake алуминиумски Повеќе...
MAX STELLA 5.0 27,5" - CRN 8.890 ден.
8.001 ден.
Со попуст од: 10.00%
Големина на тркала: 27.5" Метален рам: 17" Гуми Wanda: 27.5"x 1,95 Рачки за кочници: полу алуминиумски со менувач седиште: Vader Comfort Lady со М6 Quick Release Бандажи: дупли алуминиумски Кочници: Преден и заден диск Повеќе...
MAX RUNNER 5.0 NIKEL - 29" SO DISKOVI 8.990 ден.
8.091 ден.
Со попуст од: 10.00%
Големина на тркала: 29" Големина на рам: 18" Рам: метален Гуми: Wanda 29" x 2,10 Рачки за кочници: полу алуминиумски со менувач Седиште: Vader Sport со М6 Qick Relase Бандажи: дупли алуминиумски Кочници: Преден и заден диск Повеќе...
MAX RUNNER 5.0 CRN/ZOLT - 29" SO DISKOVI 8.990 ден.
8.091 ден.
Со попуст од: 10.00%
Големина на тркала: 29" Големина на рам: 18" Рам: метален Гуми: Wanda 29" x 2,10 Рачки за кочници: полу алуминиумски со менувач Седиште: Vader Sport со М6 Qick Relase Бандажи: дупли алуминиумски Кочници: Преден и заден диск Повеќе...