Барај, Регистрирај се, Најави се


Сите производи


Напредно пребарување

Ја заборавивте лозинката?
Го заборавивте корисничкото име?
Сеуште немате корисничка сметка? Регистрација

Производители
PDFПечатење

Климатизери feed

Сортирање:
Назив Цена Слика Опис  
VIVAX ACP-12CH35AED 14.990 ден.
13.990 ден.
Со попуст од: 1.000 ден.
Ѕиден сплит систем; Ладење/греење до 40 м2; A класа; 12000 BTU; 12h timer; Филтер против прашина; Работно подрачје од -7C до +43C Повеќе...
FAVORIT 12000 BTU 14.730 ден.
13.990 ден.
Со попуст од: 740 ден.
Ѕиден сплит систем; Ладење/греење до 40 м2; A класа; 12000 BTU; 12h timer; Филтер против прашина; Работно подрачје од -7C до +43C Повеќе...
FAVORIT 18000 BTU 21.990 ден.
20.690 ден.
Со попуст од: 1.300 ден.
Ѕиден сплит систем; Ладење/греење до 60 м2; A класа; 18000 BTU; 12h timer; Филтер против прашина; Работно подрачје од -7C до +43C Повеќе...
Vivax ACP-18CH50AER 24.990 ден.
23.990 ден.
Со попуст од: 1.000 ден.
Ѕиден сплит систем; Ладење/греење до 60 м2; A класа; 18000 BTU; Филтер против прашина; Работно подрачје од -5C до +43C Повеќе...
FAVORIT 24000 BTU 29.480 ден.
28.690 ден.
Со попуст од: 790 ден.
Ѕиден сплит систем; Ладење/греење до 80 м2; A класа; 24000 BTU; 12h timer; Филтер против прашина; Работно подрачје од -7C до +43C Повеќе...
Favorit 18000 BTU Inverter 34.990 ден.
33.690 ден.
Со попуст од: 1.300 ден.
DC inverter; 18000 btu; до 60 м2; Ѕиден сплит систем; Повеќе...
FAVORIT 48000 BTU 79.990 ден.
76.990 ден.
Со попуст од: 3.000 ден.
Самостоечки сплит систем; Ладење/греење до 110 м2; A класа; 48000 BTU; 12h timer; Филтер против прашина; Работно подрачје од -7C до +43C Повеќе...


  • «« Почеток
  • « Претходна
  • 1
  • Следна »
  • Крај »»