Барај, Регистрирај се, Најави се


Сите производи


Напредно пребарување

Ја заборавивте лозинката?
Го заборавивте корисничкото име?
Сеуште немате корисничка сметка? Регистрација

ПроизводителиПроизводи на акција

PLAMEN Amity 3 PLAMEN Amity 3 View Details
19.590 ден.
17.490 ден.
Со попуст од: 2.100 ден.

PLAMEN Tena PLAMEN Tena View Details
26.290 ден.
23.990 ден.
Со попуст од: 2.300 ден.

PLAMEN 850 GLASS PLAMEN 850 GLASS View Details
25.490 ден.
21.890 ден.
Со попуст од: 3.600 ден.

PLAMEN Trenk PLAMEN Trenk View Details
13.160 ден.
11.750 ден.
Со попуст од: 1.410 ден.

PLAMEN Franklin PLAMEN Franklin View Details
20.950 ден.
19.390 ден.
Со попуст од: 1.560 ден.

Администратор


PDFПечатењеE-mail
PRITY M W22PRITY C W18

PLAMEN Eko
Поголема слика


PLAMEN Eko


( Plamen )
Цена: 42.990 ден.
34.990 ден.
Со попуст од: 8.000 ден.

Прашајте не за овој производ

СПЕЦИФИКАЦИИ
Основни карактеристики


Димензии [cm]
  • Висина - 103,8
  • Ширина - 65,8
  • Должина - 52,3
Ложиште [cm]
  • Висина - 32
  • Ширина - 41
  • Должина - 22
Маса [Kg] 215
Номинална јачина [KW] 8
Одвод за чад - дијаметар [mm] 150
Гориво
Дрво, Брикет


Коментари од купувачи:

Сеуште нема коментари за овој производ.
Пишување на коментари е достапно само за регистрирани корисници.


Останати категории

Камини (14)
Шпорети на цврсти горива (3)
Камини-шпорети за парно (1)
Вградни камини (4)
Вградни камини за парно (7)
Ќунки (9)
Пелети (0)