Барај, Регистрирај се, Најави се


Сите производи


Напредно пребарување

Ја заборавивте лозинката?
Го заборавивте корисничкото име?
Сеуште немате корисничка сметка? Регистрација

ПроизводителиПроизводи на акција

PLAMEN Franklin PLAMEN Franklin View Details
20.950 ден.
19.390 ден.
Со попуст од: 1.560 ден.

PLAMEN Tena PLAMEN Tena View Details
26.290 ден.
23.990 ден.
Со попуст од: 2.300 ден.

PLAMEN Trenk PLAMEN Trenk View Details
13.160 ден.
11.750 ден.
Со попуст од: 1.410 ден.

PLAMEN 850 GLASS PLAMEN 850 GLASS View Details
25.490 ден.
21.890 ден.
Со попуст од: 3.600 ден.

PLAMEN Amity 3 PLAMEN Amity 3 View Details
19.590 ден.
17.490 ден.
Со попуст од: 2.100 ден.


PDFПечатењеE-mail
PRITY M W22PRITY C W18

PLAMEN Eko
Поголема слика


PLAMEN Eko


( Plamen )
Цена: 42.990 ден.
34.990 ден.
Со попуст од: 8.000 ден.

Прашајте не за овој производ

СПЕЦИФИКАЦИИ
Основни карактеристики


Димензии [cm]
  • Висина - 103,8
  • Ширина - 65,8
  • Должина - 52,3
Ложиште [cm]
  • Висина - 32
  • Ширина - 41
  • Должина - 22
Маса [Kg] 215
Номинална јачина [KW] 8
Одвод за чад - дијаметар [mm] 150
Гориво
Дрво, Брикет


Коментари од купувачи:

Сеуште нема коментари за овој производ.
Пишување на коментари е достапно само за регистрирани корисници.


Останати категории

Камини (14)
Шпорети на цврсти горива (3)
Камини-шпорети за парно (1)
Вградни камини (4)
Вградни камини за парно (7)
Ќунки (9)
Пелети (0)