Барај, Регистрирај се, Најави се


Сите производи


Напредно пребарување

Ја заборавивте лозинката?
Го заборавивте корисничкото име?
Сеуште немате корисничка сметка? Регистрација

Производители
PDFПечатењеE-mail
MAX HONIGAN 5.0 29" со дискови синMAX HONIGAN 5.0 29" со дискови црн

BLIST ZAR
Поголема слика


BLIST ZAR


( Blist )
Цена: 9.590 ден.
9.190 ден.
Со попуст од: 400 ден.

Прашајте не за овој производ

СПЕЦИФИКАЦИИ
Основни карактеристики


Димензии [cm]
  • Висина - 93
  • Ширина - 46
  • Должина - 49
Ложиште [cm]
  • Висина - 27
  • Ширина - 32
  • Должина - 30
Маса [Kg] 60
Номинална јачина [KW] 7-8
Гориво
Дрво, Брикет, Јаглен
Коментари од купувачи:

Сеуште нема коментари за овој производ.
Пишување на коментари е достапно само за регистрирани корисници.


Останати категории

Камини (14)
Шпорети на цврсти горива (3)
Камини-шпорети за парно (1)
Вградни камини (4)
Вградни камини за парно (7)
Ќунки (9)
Пелети (0)