Барај, Регистрирај се, Најави се


Сите производи


Напредно пребарување

Ја заборавивте лозинката?
Го заборавивте корисничкото име?
Сеуште немате корисничка сметка? Регистрација

Производители
PDFПечатењеE-mail
Соларен Колектор 15 БПPLAMEN Dora 10 N

Gorenje W72X2
Поголема слика


Gorenje W72X2


( Gorenje )
Цена: 15.090 ден.
14.490 ден.
Со попуст од: 600 ден.

Прашајте не за овој производ

Управување

Сервисна дијагностика
Заклучување - заштита од деца (CDP)
Регулација на температурата со помош на копче
Регулирање на бројот на вртежи
Персонализирани подесувања на сите програми

Програми

SterilTub - Програма за самочистење
18 програми
Памук, Синтетика, Волна, Рачно перење, Краток програм
Предперење

Дополнителни програми

UltraWhite
PerfectBlack
Ладно перење: Копче
Плакнење
Омекнување
Црпење на вода
Цедење
Економичен програм 30°C

Функции

SensoCARE
Еко систем за заштеда на детергент
Број на вртежи на центрифугата: 600 rpm
Зголемено ниво на вода
Интервална
Дополнително плавење
Предперење
Пумпа СТОП
Регулација на температурата со помош на копче
Туш систем

SensorIQ технологија

Потрошувачка на енергија при исклучена машина

Особини

Иновативен облик на барабанот OptiDrum
Дизајн: Бело
Интегриран Fuzzy Wizzard
Колекторски мотор
Автоматско регулирање на количеството на вода
Carbotech када
Волумен на барабанот: 54 Литри
Врата: 34 cm
Агол на отварање на вратата: 180 °
Систем за контрола на стабилноста (SCS)
Приклучок на ладна вода

Опрема

3 прегради во просторот за дозирање детергент

Безбедносни системи

Долготраен грејач DuraHeat
Заштита од прелевање

Технички карактеристики

Енергетска класа: A++
Ефект на цедење: E
Капацитет: 7 кг
Годишна потрошувачка на вода: 9680 Литри
Потрошена енергија при циклус од 40°C: 0,67 kWh
Потрошувачка на енергија kWh/год.: 181 kWh
Годишна потрошувачка на вода: 9680 Литри
Преостаната вода после центрифугирање: 80 %
Времетраење на стандардна програма: 166 мин.
Времетраење на програм перење на 95°C - Памук: 170 мин.
Време на перење: 181 мин.
Времетраење на програм перење на 40°C - Памук: 160 мин.
Времетраење на програм перење на 30°C - Памук: 53 мин.
Времетраење на програм перење на 30°C - Волна: 42 мин.
Бучност: 69B(A)
Ниво на бучност при перење: 57 dB(A)re 1 pW
Ниво на бучност при центрифугирање: 69 dB(A)re 1 pW
Димензии (Ш x В x Д): 60 × 85 × 60 cm
Тежина на апаратот: 69,5 kg
Димензии на амбалажата (Ш x В x Д): 64 × 92 × 68,5 cm
Бруто тежина на апаратот: 71,5 кг
Потрошувачка на енергија при уклучена машина: 1 W
Потрошувачка на енергија при исклучена машина: 0,07 W
Времетраење на stand by: 5 мин.
EAN Код: 3838942816833

Коментари од купувачи:

Сеуште нема коментари за овој производ.
Пишување на коментари е достапно само за регистрирани корисници.