Барај, Регистрирај се, Најави се


Сите производи


Напредно пребарување

Ја заборавивте лозинката?
Го заборавивте корисничкото име?
Сеуште немате корисничка сметка? Регистрација

Производители
PDFПечатењеE-mail
PLAMEN FranklinPLAMEN Kaloreks 60

FAVORIT 22 - Ј LUX
Поголема слика


FAVORIT 22 - Ј LUX


( Favorit )
Цена: 21.990 ден.
20.890 ден.
Со попуст од: 1.100 ден.

Прашајте не за овој производ

Favorit 22-J LUX

Гаранција: 5 Години

Независен шпорет

Независна рерна:

- димензии со вграден контролен панел: Ш/Д/В 595x595x575 mm
- димензии без вграден контролен панел: Ш/Д/В 595x595x550 mm
- енергетска класа: A
- позиција на контролните копчиња: лева страна на панелот
- светло во рерната
- длабока тепсија
- вентилатор
- грејачи
- грил грејач
- боја: инокс

Независна стаклокерамичка плоча 22-J Lux:

- вградни димензии Ш/Д/В: 590x520x56mm
- плочи на готвење: 2 електрични, 2 плински
- големина на плочите за готвење: 1x180mm,1x145mm
- контрола: контролно копче

 

Коментари од купувачи:

Сеуште нема коментари за овој производ.
Пишување на коментари е достапно само за регистрирани корисници.