Барај, Регистрирај се, Најави се


Сите производи


Напредно пребарување

Ја заборавивте лозинката?
Го заборавивте корисничкото име?
Сеуште немате корисничка сметка? Регистрација

Производители
PDFПечатењеE-mail
Греење arrow PLAMEN Kaloreks 60
FAVORIT 4 - Ј LUXGorenje BO75SY2B

PLAMEN Kaloreks 60
Поголема слика


PLAMEN Kaloreks 60


( Plamen )
Цена: 21.990 ден.
17.990 ден.
Со попуст од: 4.000 ден.

Прашајте не за овој производ

СПЕЦИФИКАЦИИ
Основни карактеристики


Димензии [cm]
  • Висина - 85,5
  • Ширина - 58,5
  • Должина - 61
Ложиште [cm]
  • Висина - 19
  • Ширина - 28
  • Должина - 34
Маса [Kg] 114
Номинална јачина [KW] од 6 до 8
Одвод за чад - дијаметар [mm] 120
Димензии на релна
  • Висина - 25
  • Ширина - 40
  • Должина - 40
Гориво
Дрво, Брикет, јаглен
Коментари од купувачи:

Сеуште нема коментари за овој производ.
Пишување на коментари е достапно само за регистрирани корисници.


Останати категории

Грејна техника (10)
Греење на цврсти горива (38)