Барај, Регистрирај се, Најави се


Сите производи


Напредно пребарување

Ја заборавивте лозинката?
Го заборавивте корисничкото име?
Сеуште немате корисничка сметка? Регистрација

Производители
PDFПечатењеE-mail
MSI KB 714KENWOOD KCA RC527

KB MSI MUSIC
Поголема слика


KB MSI MUSIC


( M-SAN )
Цена: 550 ден.

Прашајте не за овој производ

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Основни карактеристики

Поврзување Жичана
Интерфејс
USB

Останати карактеристики

Дополнителни копчиња
- Internet
- Мултимедиа
Боја Гранит-Црна
Останато 20 интернет и мултимедиа копчиња; тркало за регулирање на глас
Коментари од купувачи:

Сеуште нема коментари за овој производ.
Пишување на коментари е достапно само за регистрирани корисници.