Барај, Регистрирај се, Најави се


Сите производи


Напредно пребарување

Ја заборавивте лозинката?
Го заборавивте корисничкото име?
Сеуште немате корисничка сметка? Регистрација

Производители
PDFПечатењеE-mail
Ќунка TimSistem 100 cmKB MSI MUSIC

MSI KB 714
Поголема слика


MSI KB 714


( M-SAN )
Цена: 490 ден.

Прашајте не за овој производ

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Основни карактеристики

Поврзување Жичана
Интерфејс
USB

Останати карактеристики

Дополнителни копчиња
- Internet
- Office Апликации
- Мултимедиа
Боја Гранит-Црна
Коментари од купувачи:

Сеуште нема коментари за овој производ.
Пишување на коментари е достапно само за регистрирани корисници.