Барај, Регистрирај се, Најави се


Сите производи


Напредно пребарување

Ја заборавивте лозинката?
Го заборавивте корисничкото име?
Сеуште немате корисничка сметка? Регистрација

Производители
PDFПечатење

Каталог feed

Сортирање:     Прикажи #  
Назив Цена Слика Опис  
MAX SITY ADVANCE 5.0 26" 7.990 ден.
7.191 ден.
Со попуст од: 10.00%
Големина на тркала: 26" Метален рам: 15" Гуми Wanda: 26"x 1,95 Рачки за кочници: полу алуминиумски со менувач седиште: Vader Comfort Lady со М6 Quick Release Бандажи: дупли алуминиумски Кочници: алуминиумски V-brake Повеќе...
MAX MISSY 5.0 24" - PINK 7.990 ден.
7.191 ден.
Со попуст од: 10.00%
Големина на тркала: 24" Метален рам: 13" Гуми Wanda: 24"x 2,35 Рачки за кочници: полу алуминиумски со менувач седиште: Vader Sport со М6 Quick Release Бандажи: дупли алуминиумски Предна вилушка со амортизер Кочници: алуминиумски V-brake Повеќе...
MAX WARFARE 5.0 24" - црн преден диск 8.290 ден.
7.461 ден.
Со попуст од: 10.00%
Големина на тркала: 24" Големина на рам: 14" Рам: метален Гуми Wanda: 24" x 1,95 Рачки за кочници: полу алуминиумски со менувач седиште: Vader Sport со М6 Quick Release Бандажи: дупли алуминиумски Кочници: V-brake алуминиумски Повеќе...
Bella Thalia - Pella 8.140 ден.
7.590 ден.
Со попуст од: 550 ден.
Камин; 5 KW; Гориво - Дрво, Брикет, Јаглен Повеќе...
Bella Thalia - Nella 8.240 ден.
7.590 ден.
Со попуст од: 650 ден.
Камин; 5 KW; Гориво - Дрво, Брикет, Јаглен Повеќе...
PRITY Mini 8.190 ден.
7.944 ден.
Со попуст од: 3.00%
Камин; 6 KW; Гориво - Дрво, Брикет, Јаглен Повеќе...
MAX STELLA 5.0 27,5" - CRN 8.890 ден.
8.001 ден.
Со попуст од: 10.00%
Големина на тркала: 27.5" Метален рам: 17" Гуми Wanda: 27.5"x 1,95 Рачки за кочници: полу алуминиумски со менувач седиште: Vader Comfort Lady со М6 Quick Release Бандажи: дупли алуминиумски Кочници: Преден и заден диск Повеќе...
MAX RUNNER 5.0 CRN/ZOLT - 29" SO DISKOVI 8.990 ден.
8.091 ден.
Со попуст од: 10.00%
Големина на тркала: 29" Големина на рам: 18" Рам: метален Гуми: Wanda 29" x 2,10 Рачки за кочници: полу алуминиумски со менувач Седиште: Vader Sport со М6 Qick Relase Бандажи: дупли алуминиумски Кочници: Преден и заден диск Повеќе...
MAX RUNNER 5.0 CRN/CRVEN - 29" SO DISKOVI 8.990 ден.
8.091 ден.
Со попуст од: 10.00%
Големина на тркала: 29" Големина на рам: 18" Рам: метален Гуми: Wanda 29" x 2,10 Рачки за кочници: полу алуминиумски со менувач Седиште: Vader Sport со М6 Qick Relase Бандажи: дупли алуминиумски Кочници: Преден и заден диск Повеќе...
MAX RUNNER 5.0 NIKEL - 29" SO DISKOVI 8.990 ден.
8.091 ден.
Со попуст од: 10.00%
Големина на тркала: 29" Големина на рам: 18" Рам: метален Гуми: Wanda 29" x 2,10 Рачки за кочници: полу алуминиумски со менувач Седиште: Vader Sport со М6 Qick Relase Бандажи: дупли алуминиумски Кочници: Преден и заден диск Повеќе...
MAX HONIGAN 5.0 29" со дискови црн 9.590 ден.
8.631 ден.
Со попуст од: 10.00%
Големина на тркала: 29" Метален рам: 18" Гуми Wanda: 29" x 1,95 Рачки за кочници: полу алуминиумски со менувач седиште: Vader Sport со М6 Quick Release Бандажи: дупли алуминиумски Кочници: Преден и заден диск Средна осовина: со затворен касетен с Повеќе...
MAX HONIGAN 5.0 29" со дискови син 9.590 ден.
8.631 ден.
Со попуст од: 10.00%
Големина на тркала: 29" Метален рам: 18" Гуми Wanda: 29" x 1,95 Рачки за кочници: полу алуминиумски со менувач седиште: Vader Sport со М6 Quick Release Бандажи: дупли алуминиумски Кочници: Преден и заден диск Средна осовина: со затворен касетен с Повеќе...
Kappa KAMINOX 60X 8.990 ден.
8.720 ден.
Со попуст од: 3.00%
Самостоен ѕиден кујнски аспиратор; INOX; 60cm Максимален проток на воздух: 600m3/ h Повеќе...
MAX LADY 5.0 28" - CRVEN 9.990 ден.
8.991 ден.
Со попуст од: 10.00%
Големина на тркала: 28" Тенко ѕиден метален рам: 17" Гуми Wanda: 28" (Black) 700*32C Рачки за кочници: алуминиумски рачки седиште: Vader Comfort со М6 Qick Release Бандажи: дупли алуминиумски Кочници: алуминиумски V-brake Повеќе...
BLIST ZAR 9.590 ден.
9.190 ден.
Со попуст од: 400 ден.
Камин; 8 KW; Гориво - Дрво, Брикет, Јаглен Повеќе...
MAX CITY CLASSIC 5.0 28" бел 10.290 ден.
9.261 ден.
Со попуст од: 10.00%
Големина на тркала: 28" Тенко ѕиден метален рам: 17" Гуми Wanda: 28" (Black) 700*32C Рачки за кочници: алуминиумски рачки седиште: Vader Comfort со М6 Qick Release Бандажи: дупли алуминиумски Кочници: алуминиумски V-brake Повеќе...
BLIST Ogan L 10.490 ден.
9.290 ден.
Со попуст од: 1.200 ден.
Камин; 9 KW; Гориво - Дрво, Брикет, Јаглен Повеќе...
TIM SISTEM Magic 11.490 ден.
10.190 ден.
Со попуст од: 1.300 ден.
Камин; 10 KW; Гориво - Дрво, Брикет, Јаглен Повеќе...
MAX HORNET 5.0 27,5" - црн 11.990 ден.
10.791 ден.
Со попуст од: 10.00%
Големина на тркала: 27.5" Алуминиумски рам: 19" Гуми Wanda: 27.5"x 2,10 Рачки за кочници: Shimano EF500 седиште: Vader Sport-S со М6 Quick Release; Бандажи: дупли алуминиумски Кочници: алуминиумски V-brake Повеќе...
MAKS ART DECO 9 11.790 ден.
11.436 ден.
Со попуст од: 3.00%
Самостоен ѕиден кујнски аспиратор; INOX; Максимален проток на воздух: 903m³/h Повеќе...


Истакнати производи

PLAMEN Amity 3

19.590 ден.
17.490 ден.
Со попуст од: 2.100 ден.
PLAMEN Amity 3

Камин - Конплетно гусен; модерен дизајн; Гориво - Дрва, брикет, јаглен

PLAMEN Trenk

13.160 ден.
11.750 ден.
Со попуст од: 1.410 ден.
PLAMEN Trenk

Камин - Конплетно гусен; модерен дизајн; Гориво - Дрва, брикет, јаглен

PLAMEN Tena

26.290 ден.
23.990 ден.
Со попуст од: 2.300 ден.
PLAMEN Tena

Камин комплетно гусен; 8 KW; Гориво - Дрво, Брикет, Јаглен

PLAMEN 850 GLASS

25.490 ден.
21.890 ден.
Со попуст од: 3.600 ден.
PLAMEN 850 GLASS

Шпорет на цврсто гориво; Гусен; 8 KW; Гориво - Дрво, Брикет, Јаглен

PLAMEN Franklin

20.950 ден.
19.390 ден.
Со попуст од: 1.560 ден.
PLAMEN Franklin

Камин на цврсти горива; 10 KW; Комплетно гусен; Гориво - Дрво, Брикет, Јаглен