Барај, Регистрирај се, Најави се


Сите производи


Напредно пребарување

Ја заборавивте лозинката?
Го заборавивте корисничкото име?
Сеуште немате корисничка сметка? Регистрација

ПроизводителиПроизводи на акција

PLAMEN 850 GLASS PLAMEN 850 GLASS View Details
25.490 ден.
21.890 ден.
Со попуст од: 3.600 ден.

PLAMEN Trenk PLAMEN Trenk View Details
13.160 ден.
11.750 ден.
Со попуст од: 1.410 ден.

PLAMEN Franklin PLAMEN Franklin View Details
20.950 ден.
19.390 ден.
Со попуст од: 1.560 ден.

PLAMEN Amity 3 PLAMEN Amity 3 View Details
19.590 ден.
17.490 ден.
Со попуст од: 2.100 ден.

PLAMEN Tena PLAMEN Tena View Details
26.290 ден.
23.990 ден.
Со попуст од: 2.300 ден.

Администратор


PDFПечатење

Велосипеди feed

Сортирање:     Прикажи #  

Резултати 1 - 20 од 29
Назив Цена Слика Опис  
MAX GTR 12" 5.0 3.590 ден.
3.231 ден.
Со попуст од: 10.00%
12" Велосипед,Предна и задна кочница Штитник за ланецот , Помошни тркала Преден брани , Украсно ѕвонче Шише за вода со држач Повеќе...
MAX PINKI 12" 5.0 3.590 ден.
3.231 ден.
Со попуст од: 10.00%
12" Велосипед, Задна кочница, Штитник за ланецот,Корпа, Багажник, Помошни тркала Повеќе...
MAX GTR 16" 5.0 3.990 ден.
3.591 ден.
Со попуст од: 10.00%
16" Велосипед,Предна и задна кочница Штитник за ланецот , Помошни тркала Преден брани , Украсно ѕвонче Шише за вода со држач Повеќе...
MAX PINKI 16" 5.0 3.990 ден.
3.591 ден.
Со попуст од: 10.00%
16" Велосипед, Задна кочница, Штитник за ланецот,Корпа, Багажник, Помошни тркала Повеќе...
MAX SuperMAX 16" 5.0 3.990 ден.
3.591 ден.
Со попуст од: 10.00%
16" Велосипед,Предна и задна кочница, Штитник за ланецот Помошни тркала , Украсно ѕвонче Шише за вода со држач Повеќе...
MAX GMX 4.0 20" - Pink 5.790 ден.
5.190 ден.
Со попуст од: 600 ден.
Големина на тркала 20", Челични бандажи , Метални предни и задни кочници , Касетна средна осовина, Полу алиминиумски рачки за кочници, 6 брзини Повеќе...
MAX CROSS 5.0 26" NIKEL 6.290 ден.
5.661 ден.
Со попуст од: 10.00%
Метален рам 17"; Висококвалитетни гуми Wanda 26"x1,95; Метални рачки за кочници со менувач; Vader седиште; Алуминиумски бандажи; V-brake метални кочници; Метален рам 17" Цврста предна вилушка V brake кочници 18 брзини Педали со дијамaнтски Повеќе...
MAX RS-1 5.0 20" ZELEN 6.790 ден.
6.111 ден.
Со попуст од: 10.00%
Метален рам Големина на тркала: 20" Челични бандажи Метални предни и задни кочници, Kасетна средна осовина, Полу алиминиумски рачки за кочници, 6 брзини, Педали црни , Дијамнтски облик Повеќе...
MAX SPORTIVA 5.0 20" 6.790 ден.
6.111 ден.
Со попуст од: 10.00%
Големина на тркала: 20" Метален рам: 11.5" Гуми Wanda: 20" x 1,95 Рачки за кочници: полу алуминиумски со менувач Гидан: BMX седиште: Vader Sport со М6 Quick Release Бандажи: метални Повеќе...
MAX RS-1 5.0 20" SILVER 6.790 ден.
6.111 ден.
Со попуст од: 10.00%
Метален рам Големина на тркала: 20" Челични бандажи Метални предни и задни кочници, Kасетна средна осовина, Полу алиминиумски рачки за кочници, 6 брзини, Педали црни , Дијамнтски облик Повеќе...
MAX HUMMER 4.0 24" - CRN 7.290 ден.
6.490 ден.
Со попуст од: 800 ден.
Метален рам ,Големина на тркала: 24" , Дупли алуминиумски бандажи , Алуминиумски предни и задни кочници V-brake , Полу алиминиумски рачки за кочници , Предна вилушка со амортизер , Заден амортизер , 18 брзини Повеќе...
MAX WARFARE 5.0 24" - SILVER 7.690 ден.
6.921 ден.
Со попуст од: 10.00%
Големина на тркала: 24" Големина на рам: 14" Рам: метален Гуми Wanda: 24" x 1,95 Рачки за кочници: полу алуминиумски со менувач седиште: Vader Sport со М6 Quick Release Бандажи: дупли алуминиумски Кочници: V-brake алуминиумски Повеќе...
MAX SPORTIVO 5.0 20" SO DISKOVI 7.790 ден.
7.011 ден.
Со попуст од: 10.00%
Големина на тркала: 20" Метален рам: 11,5 Гуми Wanda: 20" x 1,95 Рачки за кочници: полу алуминиумски Гидан: BMX седиште: Vader со М6 Qick Release; Бандажи: дупли алуминиумски Предна вилушка со амортизер Кочници: преден и заден диск Повеќе...
MAX DIVA 5.0 24" - бел 7.790 ден.
7.011 ден.
Со попуст од: 10.00%
Големина на тркала: 24" Метален рам: 13" Гуми Wanda: 24"x 1,95 Рачки за кочници: полу алуминиумски со менувач седиште: Vader Sport со М6 Quick Release Бандажи: дупли алуминиумски Предна вилушка со амортизер Кочници: алуминиумски V-brake Повеќе...
MAX SITY ADVANCE 5.0 26" 7.990 ден.
7.191 ден.
Со попуст од: 10.00%
Големина на тркала: 26" Метален рам: 15" Гуми Wanda: 26"x 1,95 Рачки за кочници: полу алуминиумски со менувач седиште: Vader Comfort Lady со М6 Quick Release Бандажи: дупли алуминиумски Кочници: алуминиумски V-brake Повеќе...
MAX MISSY 5.0 24" - PINK 7.990 ден.
7.191 ден.
Со попуст од: 10.00%
Големина на тркала: 24" Метален рам: 13" Гуми Wanda: 24"x 2,35 Рачки за кочници: полу алуминиумски со менувач седиште: Vader Sport со М6 Quick Release Бандажи: дупли алуминиумски Предна вилушка со амортизер Кочници: алуминиумски V-brake Повеќе...
MAX WARFARE 5.0 24" - црн преден диск 8.290 ден.
7.461 ден.
Со попуст од: 10.00%
Големина на тркала: 24" Големина на рам: 14" Рам: метален Гуми Wanda: 24" x 1,95 Рачки за кочници: полу алуминиумски со менувач седиште: Vader Sport со М6 Quick Release Бандажи: дупли алуминиумски Кочници: V-brake алуминиумски Повеќе...
MAX STELLA 5.0 27,5" - CRN 8.890 ден.
8.001 ден.
Со попуст од: 10.00%
Големина на тркала: 27.5" Метален рам: 17" Гуми Wanda: 27.5"x 1,95 Рачки за кочници: полу алуминиумски со менувач седиште: Vader Comfort Lady со М6 Quick Release Бандажи: дупли алуминиумски Кочници: Преден и заден диск Повеќе...
MAX RUNNER 5.0 CRN/ZOLT - 29" SO DISKOVI 8.990 ден.
8.091 ден.
Со попуст од: 10.00%
Големина на тркала: 29" Големина на рам: 18" Рам: метален Гуми: Wanda 29" x 2,10 Рачки за кочници: полу алуминиумски со менувач Седиште: Vader Sport со М6 Qick Relase Бандажи: дупли алуминиумски Кочници: Преден и заден диск Повеќе...
MAX RUNNER 5.0 CRN/CRVEN - 29" SO DISKOVI 8.990 ден.
8.091 ден.
Со попуст од: 10.00%
Големина на тркала: 29" Големина на рам: 18" Рам: метален Гуми: Wanda 29" x 2,10 Рачки за кочници: полу алуминиумски со менувач Седиште: Vader Sport со М6 Qick Relase Бандажи: дупли алуминиумски Кочници: Преден и заден диск Повеќе...