Барај, Регистрирај се, Најави се


Сите производи


Напредно пребарување

Ја заборавивте лозинката?
Го заборавивте корисничкото име?
Сеуште немате корисничка сметка? Регистрација

Производители
PDFПечатење

Велосипеди feed

Сортирање:     Прикажи #  

Резултати 1 - 20 од 28
Назив Цена Слика Опис  
MAX BUTTERFLY 12" 017 3.090 ден.
2.790 ден.
Со попуст од: 300 ден.
12" Велосипед, Задна кочница, Штитник за ланецот,Помошни тркала, Предна корпа Повеќе...
MAX URBAN RACER 12" 4.0 3.190 ден.
2.890 ден.
Со попуст од: 300 ден.
12" Велосипед, Предна и Задна кочница Штитник за ланецот , Помошни тркала Украсно ѕвонче Повеќе...
MAX PINKI 12" 4.0 3.390 ден.
3.090 ден.
Со попуст од: 300 ден.
12" Велосипед, Задна кочница, Штитник за ланецот,Корпа, Багажник, Помошни тркала Повеќе...
MAX GTR 12" 4.0 3.390 ден.
3.090 ден.
Со попуст од: 300 ден.
12" Велосипед,Предна и задна кочница Штитник за ланецот , Помошни тркала Преден брани , Украсно ѕвонче Шише за вода со држач Повеќе...
MAX URBAN RACER 16" 4.0 3.490 ден.
3.190 ден.
Со попуст од: 300 ден.
16" Велосипед, Задна кочница, Штитник за ланецот,Помошни тркала Повеќе...
MAX BUTTERFLY 16" 4.0 3.690 ден.
3.390 ден.
Со попуст од: 300 ден.
16" Велосипед, Задна кочница, Штитник за ланецот,Помошни тркала, Предна Корпа Повеќе...
MAX PINKI 16" 4.0 3.790 ден.
3.490 ден.
Со попуст од: 300 ден.
16" Велосипед, Задна кочница, Штитник за ланецот,Корпа, Багажник, Помошни тркала Повеќе...
MAX SuperMAX 16" 4.0 3.790 ден.
3.490 ден.
Со попуст од: 300 ден.
16" Велосипед,Предна кочница, Задна контра кочница , Штитник за ланецот Помошни тркала , Украсно ѕвонче Шише за вода со држач Повеќе...
MAX GTR 16" 4.0 3.790 ден.
3.490 ден.
Со попуст од: 300 ден.
16" Велосипед,Предна и задна кочница Штитник за ланецот , Помошни тркала Преден брани , Украсно ѕвонче Шише за вода со држач Повеќе...
MAX RS-1 4.0 20" NIKEL 5.790 ден.
5.190 ден.
Со попуст од: 600 ден.
Метален рам Големина на тркала: 20" Челични бандажи Метални предни и задни кочници, Kасетна средна осовина, Полу алиминиумски рачки за кочници, 6 брзини, Педали црни , Дијамнтски облик Повеќе...
MAX GMX 4.0 20" - Pink 5.790 ден.
5.190 ден.
Со попуст од: 600 ден.
Големина на тркала 20", Челични бандажи , Метални предни и задни кочници , Касетна средна осовина, Полу алиминиумски рачки за кочници, 6 брзини Повеќе...
MAX RS-1 4.0 20" zelen 5.790 ден.
5.190 ден.
Со попуст од: 600 ден.
Метален рам , Големина на тркала: , 20", Челични бандажи, Метални предни и задни кочници , Касетна средна осовина , Полу алиминиумски рачки за кочници , 6 брзини, Педали црни Повеќе...
MAX DIVA 4.0 24" - PINK 6.490 ден.
5.790 ден.
Со попуст од: 700 ден.
Големина на тркала 24", Метален рам , Дупли алуминиумски бандажи, Алуминиумски предни и задни кочници, V-brake , Касетна средна осовина , Полу алиминиумски рачки За кочници , 18 брзини Повеќе...
MAX SPORTIVO 4.0 20" 6.790 ден.
5.990 ден.
Со попуст од: 800 ден.
20" Велосипед; Дупли алуминиумски бандажи; Метални предни и задни кочници; Полу алиминиумски рачки за кочници; Предна вилушка со амортизер; 6 брзини; Боја: сина Повеќе...
MAX SPORTIVA 4.0 20" 6.790 ден.
5.990 ден.
Со попуст од: 800 ден.
20" Велосипед; Дупли алуминиумски бандажи; Метални предни и задни кочници; Полу алиминиумски рачки за кочници; Предна вилушка со амортизер; 6 брзини; Боја: сина, розова Повеќе...
MAX SPORT 4.0 24" - Nikel 6.790 ден.
5.990 ден.
Со попуст од: 800 ден.
24" Велосипед: Дупли алуминиумски бандажи; Метални предни и задни кочници; Полу алиминиумски рачки за кочници; 18 брзини Боја: Никел Повеќе...
MAX RUNNER 4.0 CRN/CRVEN - 29" 6.990 ден.
6.290 ден.
Со попуст од: 700 ден.
29" XL Велосипед;Големина на рам L, XL; Дупли алуминиумски бандажи; Метални предни и задни кочници; Полу алиминиумски рачки за кочници; 18 брзини Боја: црвенa, Повеќе...
MAX HUMMER 4.0 24" - Nikel 7.290 ден.
6.490 ден.
Со попуст од: 800 ден.
Метален рам , Големина на тркала: 24" , Дупли алуминиумски бандажи , Алуминиумски предни и задни кочници V-brake , Полу алиминиумски рачки за кочници , Предна вилушка со амортизер , Заден амортизер , 18 брзини Повеќе...
MAX HUMMER 4.0 24" - CRN 7.290 ден.
6.490 ден.
Со попуст од: 800 ден.
Метален рам ,Големина на тркала: 24" , Дупли алуминиумски бандажи , Алуминиумски предни и задни кочници V-brake , Полу алиминиумски рачки за кочници , Предна вилушка со амортизер , Заден амортизер , 18 брзини Повеќе...
MAX SKY SPORT 4.0 24" 7.290 ден.
6.490 ден.
Со попуст од: 800 ден.
Големина на тркала 24, Дупли алуминиумски бандажи , Алуминиумски предни и задни кочници V-brake, Касетна средна осовина , Полу алиминиумски рачки за кочници, Предна вилушка со амортизер , 18 брзини Повеќе...