Барај, Регистрирај се, Најави се


Сите производи


Напредно пребарување

Ја заборавивте лозинката?
Го заборавивте корисничкото име?
Сеуште немате корисничка сметка? Регистрација

Производители
PDFПечатењеE-mail
MAX HONIGAN 5.0 29" со дискови синMAX LADY 5.0 28" - CRVEN

PRITY K1
Поголема слика


PRITY K1


( PRITY )
Цена: 9.790 ден.
8.790 ден.
Со попуст од: 1.000 ден.

Прашајте не за овој производ

СПЕЦИФИКАЦИИ
Основни карактеристики


Димензии [cm]
  • Висина - 76
  • Ширина - 45
  • Должина - 40
Ложиште[cm]
  • Висина - 28
  • Ширина - 37
  • Должина - 34
Маса [Kg] 67
Номинална јачина [KW] 9
Гориво
Дрво, Брикет, Јаглен
Коментари од купувачи:

Сеуште нема коментари за овој производ.
Пишување на коментари е достапно само за регистрирани корисници.


Останати категории

Камини (19)
Шпорети на цврсти горива (3)
Камини-шпорети за парно (10)
Вградни камини (4)
Вградни камини за парно (7)
Ќунки (9)
Пелети (0)