Барај, Регистрирај се, Најави се


Сите производи


Напредно пребарување

Ја заборавивте лозинката?
Го заборавивте корисничкото име?
Сеуште немате корисничка сметка? Регистрација

Производители
PDFПечатењеE-mail
PLAMEN Dora 10 NGorenje ECT6SY2B

PLAMEN Slavonac
Поголема слика


PLAMEN Slavonac


( Plamen )
Цена: 15.850 ден.
13.890 ден.
Со попуст од: 1.960 ден.

Прашајте не за овој производ

СПЕЦИФИКАЦИИ
Основни карактеристики


Димензии [cm]
  • Висина - 82,5
  • Ширина - 84,5
  • Должина - 58,5
Ложиште [cm]
  • Висина - 180
  • Ширина - 190
  • Должина - 430
Маса [Kg] 95
Номинална јачина [KW] 5
Одвод за чад - дијаметар [mm] 120
Димензии на релна [cm]
  • Висина - 21
  • Ширина - 38,5
  • Должина - 45
Гориво
Дрво, Брикет, Јаглен
Страна на извод за чад Лева/Десна
Боја Бела/Црна/Кафена
Коментари од купувачи:

Сеуште нема коментари за овој производ.
Пишување на коментари е достапно само за регистрирани корисници.