Барај, Регистрирај се, Најави се


Сите производи


Напредно пребарување

Ја заборавивте лозинката?
Го заборавивте корисничкото име?
Сеуште немате корисничка сметка? Регистрација

Производители
PDFПечатењеE-mail
Ќунка LEOV - 1 m - белоЌунка TimSistem 50 cm

Ќунка TimSistem - колено
Поголема слика


Ќунка TimSistem - колено


( Tim Sistem )
Цена: 280 ден.

Прашајте не за овој производ

СПЕЦИФИКАЦИИ
Основни карактеристики


 

Должина [cm] 25 x 25
Дијаметар [cm] 12

Коментари од купувачи:

Сеуште нема коментари за овој производ.
Пишување на коментари е достапно само за регистрирани корисници.