Барај, Регистрирај се, Најави се


Сите производи


Напредно пребарување

Ја заборавивте лозинката?
Го заборавивте корисничкото име?
Сеуште немате корисничка сметка? Регистрација

Производители
PDFПечатењеE-mail
Соларен Колектор 20 БПMAX VENUM 5.0 29"

PRITY FG
Поголема слика


PRITY FG


( PRITY )
Цена: 16.990 ден.
15.890 ден.
Со попуст од: 1.100 ден.

Прашајте не за овој производ

СПЕЦИФИКАЦИИ
Основни карактеристики


Димензии [cm]
  • Висина - 93
  • Ширина - 57
  • Должина - 53
Ложиште [cm]
  • Висина - 20
  • Ширина - 40
  • Должина - 41
Рерна [cm]
  • Висина - 19
  • Ширина - 39
  • Должина - 41
Маса [Kg] 120
Номинална јачина [KW] 14
Гориво
Дрво, Брикет, Јаглен
Коментари од купувачи:

Сеуште нема коментари за овој производ.
Пишување на коментари е достапно само за регистрирани корисници.


Останати категории

Камини (19)
Шпорети на цврсти горива (3)
Камини-шпорети за парно (10)
Вградни камини (4)
Вградни камини за парно (7)
Ќунки (9)
Пелети (0)