Барај, Регистрирај се, Најави се


Сите производи


Напредно пребарување

Ја заборавивте лозинката?
Го заборавивте корисничкото име?
Сеуште немате корисничка сметка? Регистрација

Производители
PDFПечатењеE-mail
Bella Thalia - PellaBella Thalia - Nella

PRITY Mini
Поголема слика


PRITY Mini


( PRITY )
Цена: 8.190 ден.
7.944 ден.
Со попуст од: 3.00%

Прашајте не за овој производ

СПЕЦИФИКАЦИИ
Основни карактеристики


Димензии [cm]
  • Висина - 62
  • Ширина - 39
  • Должина - 47
Ложиште[cm]
  • Висина - 28
  • Ширина - 22
  • Должина - 36
Маса [Kg] 48
Номинална јачина [KW] 6
Гориво
Дрво, Брикет, Јаглен
Коментари од купувачи:

Сеуште нема коментари за овој производ.
Пишување на коментари е достапно само за регистрирани корисници.


Останати категории

Камини (19)
Шпорети на цврсти горива (3)
Камини-шпорети за парно (10)
Вградни камини (4)
Вградни камини за парно (7)
Ќунки (9)
Пелети (0)