Барај, Регистрирај се, Најави се


Сите производи


Напредно пребарување

Ја заборавивте лозинката?
Го заборавивте корисничкото име?
Сеуште немате корисничка сметка? Регистрација

Производители
PDFПечатењеE-mail
BLIST Ogan LTIM SISTEM Magic

PRITY K22
Поголема слика


PRITY K22


( PRITY )
Цена: 11.490 ден.
11.145 ден.
Со попуст од: 3.00%

Прашајте не за овој производ

СПЕЦИФИКАЦИИ
Основни карактеристики


Димензии [cm]
  • Висина - 81
  • Ширина - 49
  • Должина - 45
Ложиште[cm]
  • Висина - 49
  • Ширина - 42
  • Должина - 39
Маса [Kg] 80
Номинална јачина [KW] 10
Гориво
Дрво, Брикет, Јаглен
Коментари од купувачи:

Сеуште нема коментари за овој производ.
Пишување на коментари е достапно само за регистрирани корисници.


Останати категории

Камини (19)
Шпорети на цврсти горива (3)
Камини-шпорети за парно (10)
Вградни камини (4)
Вградни камини за парно (7)
Ќунки (9)
Пелети (0)