Барај, Регистрирај се, Најави се


Сите производи


Напредно пребарување

Ја заборавивте лозинката?
Го заборавивте корисничкото име?
Сеуште немате корисничка сметка? Регистрација

Производители
PDFПечатењеE-mail
MAX CITY CLASSIC 5.0 28" белTIM SISTEM Magic

BLIST Ogan L
Поголема слика


BLIST Ogan L


( Blist )
Цена: 10.490 ден.
9.290 ден.
Со попуст од: 1.200 ден.

Прашајте не за овој производ

СПЕЦИФИКАЦИИ
Основни карактеристики


Димензии [cm]
  • Висина - 103
  • Ширина - 49
  • Должина - 45
Ложиште [cm]
  • Висина - 34
  • Ширина - 34
  • Должина - 36
Маса [Kg] 66
Номинална јачина [KW] 9
Гориво
Дрво, Брикет, Јаглен
Коментари од купувачи:

Сеуште нема коментари за овој производ.
Пишување на коментари е достапно само за регистрирани корисници.


Останати категории

Камини (14)
Шпорети на цврсти горива (3)
Камини-шпорети за парно (1)
Вградни камини (4)
Вградни камини за парно (7)
Ќунки (9)
Пелети (0)