Барај, Регистрирај се, Најави се


Сите производи


Напредно пребарување

Ја заборавивте лозинката?
Го заборавивте корисничкото име?
Сеуште немате корисничка сметка? Регистрација

ПроизводителиПроизводи на акција

PLAMEN Amity 3 PLAMEN Amity 3 View Details
19.590 ден.
17.490 ден.
Со попуст од: 2.100 ден.

PLAMEN Tena PLAMEN Tena View Details
26.290 ден.
23.990 ден.
Со попуст од: 2.300 ден.

PLAMEN Franklin PLAMEN Franklin View Details
20.950 ден.
19.390 ден.
Со попуст од: 1.560 ден.

PLAMEN 850 GLASS PLAMEN 850 GLASS View Details
25.490 ден.
21.890 ден.
Со попуст од: 3.600 ден.

PLAMEN Trenk PLAMEN Trenk View Details
13.160 ден.
11.750 ден.
Со попуст од: 1.410 ден.


PDFПечатењеE-mail
Alfa Plam H70 FavoritVIVAX 12CH35AERI

Alfa Plam RUSTIKAL
Поголема слика


Alfa Plam RUSTIKAL


( Alfa Plam )
Цена: 26.800 ден.
25.990 ден.
Со попуст од: 810 ден.

Прашајте не за овој производ

СПЕЦИФИКАЦИИ
Основни карактеристики


Димензии [cm]
  • Висина - 82
  • Ширина - 72
  • Должина - 44
Ложиште[cm]
  • Висина - 35
  • Ширина - 65
  • Должина - 37
Маса [Kg] 117
Номинална јачина [KW] 11
Гориво
Дрво, Брикет, Јаглен
Коментари од купувачи:

Сеуште нема коментари за овој производ.
Пишување на коментари е достапно само за регистрирани корисници.


Останати категории

Камини (21)
Шпорети на цврсти горива (10)
Камини-шпорети за парно (13)
Вградни камини (4)
Вградни камини за парно (7)
Ќунки (9)
Пелети (2)