Барај, Регистрирај се, Најави се


Сите производи


Напредно пребарување

Ја заборавивте лозинката?
Го заборавивте корисничкото име?
Сеуште немате корисничка сметка? Регистрација

Производители
PDFПечатењеE-mail
Соларен Колектор 15 БПGorenje W72X2

PRITY FM
Поголема слика


PRITY FM


( PRITY )
Цена: 14.990 ден.
13.890 ден.
Со попуст од: 1.100 ден.

Прашајте не за овој производ

СПЕЦИФИКАЦИИ
Основни карактеристики


Димензии [cm]
  • Висина - 93
  • Ширина - 49
  • Должина - 46
Ложиште [cm]
  • Висина - 20
  • Ширина - 40
  • Должина - 41
Рерна [cm]
  • Висина - 18,5
  • Ширина - 34
  • Должина - 37
Маса [Kg] 97
Номинална јачина [KW] 11
Гориво
Дрво, Брикет, Јаглен
Коментари од купувачи:

Сеуште нема коментари за овој производ.
Пишување на коментари е достапно само за регистрирани корисници.


Останати категории

Камини (19)
Шпорети на цврсти горива (3)
Камини-шпорети за парно (10)
Вградни камини (4)
Вградни камини за парно (7)
Ќунки (9)
Пелети (0)