Барај, Регистрирај се, Најави се


Сите производи


Напредно пребарување

Ја заборавивте лозинката?
Го заборавивте корисничкото име?
Сеуште немате корисничка сметка? Регистрација

ПроизводителиПроизводи на акција

PLAMEN Amity 3 PLAMEN Amity 3 View Details
19.590 ден.
17.490 ден.
Со попуст од: 2.100 ден.

PLAMEN Trenk PLAMEN Trenk View Details
13.160 ден.
11.750 ден.
Со попуст од: 1.410 ден.

PLAMEN 850 GLASS PLAMEN 850 GLASS View Details
25.490 ден.
21.890 ден.
Со попуст од: 3.600 ден.

PLAMEN Franklin PLAMEN Franklin View Details
20.950 ден.
19.390 ден.
Со попуст од: 1.560 ден.

PLAMEN Tena PLAMEN Tena View Details
26.290 ден.
23.990 ден.
Со попуст од: 2.300 ден.


PDFПечатењеE-mail
PLAMEN Dora 10 NGorenje ECT6SY2B

PLAMEN Slavonac
Поголема слика


PLAMEN Slavonac


( Plamen )
Цена: 15.850 ден.
13.890 ден.
Со попуст од: 1.960 ден.

Прашајте не за овој производ

СПЕЦИФИКАЦИИ
Основни карактеристики


Димензии [cm]
  • Висина - 82,5
  • Ширина - 84,5
  • Должина - 58,5
Ложиште [cm]
  • Висина - 180
  • Ширина - 190
  • Должина - 430
Маса [Kg] 95
Номинална јачина [KW] 5
Одвод за чад - дијаметар [mm] 120
Димензии на релна [cm]
  • Висина - 21
  • Ширина - 38,5
  • Должина - 45
Гориво
Дрво, Брикет, Јаглен
Страна на извод за чад Лева/Десна
Боја Бела/Црна/Кафена
Коментари од купувачи:

Сеуште нема коментари за овој производ.
Пишување на коментари е достапно само за регистрирани корисници.