Барај, Регистрирај се, Најави се


Сите производи


Напредно пребарување





Ја заборавивте лозинката?
Го заборавивте корисничкото име?
Сеуште немате корисничка сметка? Регистрација

Производители



Производи на акција

PLAMEN Amity 3 PLAMEN Amity 3 View Details
19.590 ден.
17.490 ден.
Со попуст од: 2.100 ден.

PLAMEN 850 GLASS PLAMEN 850 GLASS View Details
25.490 ден.
21.890 ден.
Со попуст од: 3.600 ден.

PLAMEN Franklin PLAMEN Franklin View Details
20.950 ден.
19.390 ден.
Со попуст од: 1.560 ден.

PLAMEN Trenk PLAMEN Trenk View Details
13.160 ден.
11.750 ден.
Со попуст од: 1.410 ден.

PLAMEN Tena PLAMEN Tena View Details
26.290 ден.
23.990 ден.
Со попуст од: 2.300 ден.

Администратор


PDFПечатењеE-mail
Греење arrow PLAMEN Kaloreks 60
PANASONIC DMC FZ28E-KFAVORIT 4 - Ј LUX

PLAMEN Kaloreks 60
Поголема слика


PLAMEN Kaloreks 60


( Plamen )
Цена: 21.990 ден.
17.990 ден.
Со попуст од: 4.000 ден.

Прашајте не за овој производ

СПЕЦИФИКАЦИИ
Основни карактеристики


Димензии [cm]
  • Висина - 85,5
  • Ширина - 58,5
  • Должина - 61
Ложиште [cm]
  • Висина - 19
  • Ширина - 28
  • Должина - 34
Маса [Kg] 114
Номинална јачина [KW] од 6 до 8
Одвод за чад - дијаметар [mm] 120
Димензии на релна
  • Висина - 25
  • Ширина - 40
  • Должина - 40
Гориво
Дрво, Брикет, јаглен




Коментари од купувачи:

Сеуште нема коментари за овој производ.
Пишување на коментари е достапно само за регистрирани корисници.


Останати категории

Грејна техника (10)
Греење на цврсти горива (52)