Барај, Регистрирај се, Најави се


Сите производи


Напредно пребарување

Ја заборавивте лозинката?
Го заборавивте корисничкото име?
Сеуште немате корисничка сметка? Регистрација

Производители
PDFПечатењеE-mail
Греење arrow Alfa Plam - COMMO 21
FAVORIT 48000 BTU

Alfa Plam - COMMO 21
Поголема слика


Alfa Plam - COMMO 21


( Alfa Plam )
Цена: 89.990 ден.
82.990 ден.
Со попуст од: 7.000 ден.

Прашајте не за овој производ

СПЕЦИФИКАЦИИ
Основни карактеристики


 

Димензии [cm]
  • Висина - 120
  • Ширина - 58,2
  • Должина - 62
Маса [Kg] 196
Топлотна моќ [KW]
  • до 17,86 - предадена моќност на парно
  • до 2,92 - предадена моќност од директно зрачење
Одвод за чад - дијаметар [mm] 80
Гориво
Пелети
Големина на котел [L] 32
Потрошувачка на час [Kg/h] од 1,7 до 5,05
Максимално време на работа [h] 30
Капацитет на резервоар за пелети [Kg] 45
Предвидена површина за загревање [m2] од 60 до 133
Степен на искористенос на снага 86,09 %

Коментари од купувачи:

Сеуште нема коментари за овој производ.
Пишување на коментари е достапно само за регистрирани корисници.


Останати категории

Грејна техника (10)
Греење на цврсти горива (64)