Барај, Регистрирај се, Најави се


Сите производи


Напредно пребарување

Ја заборавивте лозинката?
Го заборавивте корисничкото име?
Сеуште немате корисничка сметка? Регистрација

Производители
PDFПечатењеE-mail
Греење arrow Alfa Plam - LUCA
Alfa Plam TERM 20PRITY WDW 29 G603

Alfa Plam - LUCA
Поголема слика


Alfa Plam - LUCA


( Alfa Plam )
Цена: 49.990 ден.
43.990 ден.
Со попуст од: 6.000 ден.

Прашајте не за овој производ

СПЕЦИФИКАЦИИ
Основни карактеристики


 

Димензии [cm]
  • Висина - 94
  • Ширина - 50
  • Должина - 47
Маса [Kg] 196
Топлотна моќ [KW] до 8,37
Одвод за чад - дијаметар [mm] 80
Гориво
Пелети
Потрошувачка на час [Kg/h] од 0,82 до 2,03
Максимално време на работа [h] 28
Капацитет на резервоар за пелети [Kg] 23
Предвидена површина за загревање [m2] од 44 до 54
Степен на искористенос на снага 84,55 %

Коментари од купувачи:

Сеуште нема коментари за овој производ.
Пишување на коментари е достапно само за регистрирани корисници.


Останати категории

Грејна техника (10)
Греење на цврсти горива (64)