Барај, Регистрирај се, Најави се


Сите производи


Напредно пребарување

Ја заборавивте лозинката?
Го заборавивте корисничкото име?
Сеуште немате корисничка сметка? Регистрација

ПроизводителиПроизводи на акција

PLAMEN 850 GLASS PLAMEN 850 GLASS View Details
25.490 ден.
21.890 ден.
Со попуст од: 3.600 ден.

PLAMEN Tena PLAMEN Tena View Details
26.290 ден.
23.990 ден.
Со попуст од: 2.300 ден.

PLAMEN Amity 3 PLAMEN Amity 3 View Details
19.590 ден.
17.490 ден.
Со попуст од: 2.100 ден.

PLAMEN Franklin PLAMEN Franklin View Details
20.950 ден.
19.390 ден.
Со попуст од: 1.560 ден.

PLAMEN Trenk PLAMEN Trenk View Details
13.160 ден.
11.750 ден.
Со попуст од: 1.410 ден.


PDFПечатењеE-mail
Климатизери arrow TOSHIBA RAS-B13N3KV2-E Suzumi Plus
PLAMEN Barun TermoPRITY C W28

TOSHIBA RAS-B13N3KV2-E Suzumi Plus
Поголема слика


TOSHIBA RAS-B13N3KV2-E Suzumi Plus


( Toshiba )
Цена: 54.990 ден.
49.990 ден.
Со попуст од: 5.000 ден.

Прашајте не за овој производ

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Основни карактеристики

Капацитет: Ладење W 3500 (800-4100)
                  Греење W 4200 (900-5600)
Енергетска класа: А
Потрошувачка: Ладење W 1000
                        Греење W 1080
Проток на воздух: m3/h
  • Ладење: 570
  • Греење: 624
Бучава: Внатрешна единица dB 28-40
Надворешна единица dB 48-50
Работно подрачје -18оC≤T≤46oC

Останати карактеристики

Димензии / Тежина

Внатрешна единица: (В×Ш×Д) mm 275×225×790
Нето тежина kg 10
Надворешна единица:(В×Ш×Д) mm 550×290×780
Нето тежина kg 33
Разладувачки медиум
Freon R410A
Коментари од купувачи:

Сеуште нема коментари за овој производ.
Пишување на коментари е достапно само за регистрирани корисници.


Останати категории

Инвертер Климатизери (10)
Сплит систем Климатизери (6)
Подвижни климатизери (0)
Монтажа климатизери (5)