Барај, Регистрирај се, Најави се


Сите производи


Напредно пребарување

Ја заборавивте лозинката?
Го заборавивте корисничкото име?
Сеуште немате корисничка сметка? Регистрација

Производители
PDFПечатењеE-mail
Климатизери arrow CARRIER 42EQV035M
PRITY WDW 29PRITY FG W20

CARRIER 42EQV035M
Поголема слика


CARRIER 42EQV035M


( Carrier )
Цена: 44.700 ден.
43.359 ден.
Со попуст од: 3.00%

Прашајте не за овој производ

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Основни карактеристики

Капацитет: Ладење W 3500 (1100-4000)
Греење W 4200 (900-5000)
Енергетска класа: А++ / A+
Потрошувачка: Ладење W 1070
                        Греење W 1130
Проток на воздух: m3/h 564/630
Бучава: Внатрешна единица dB 26-40
Надворешна единица dB 48-50
Работно подрачје -15оC≤T≤46oC

Останати карактеристики

Димензии / Тежина

Внатрешна единица: (В×Ш×Д) mm 275×235×790
Нето тежина kg 10
Надворешна единица:(В×Ш×Д) mm 550×290×780
Нето тежина kg 33
Разладувачки медиум
Freon R410AКоментари од купувачи:

Сеуште нема коментари за овој производ.
Пишување на коментари е достапно само за регистрирани корисници.


Останати категории

Инвертер Климатизери (10)
Сплит систем Климатизери (6)
Подвижни климатизери (0)
Монтажа климатизери (5)