Барај, Регистрирај се, Најави се


Сите производи


Напредно пребарување

Ја заборавивте лозинката?
Го заборавивте корисничкото име?
Сеуште немате корисничка сметка? Регистрација

ПроизводителиПроизводи на акција

PLAMEN Franklin PLAMEN Franklin View Details
20.950 ден.
19.390 ден.
Со попуст од: 1.560 ден.

PLAMEN 850 GLASS PLAMEN 850 GLASS View Details
25.490 ден.
21.890 ден.
Со попуст од: 3.600 ден.

PLAMEN Trenk PLAMEN Trenk View Details
13.160 ден.
11.750 ден.
Со попуст од: 1.410 ден.

PLAMEN Tena PLAMEN Tena View Details
26.290 ден.
23.990 ден.
Со попуст од: 2.300 ден.

PLAMEN Amity 3 PLAMEN Amity 3 View Details
19.590 ден.
17.490 ден.
Со попуст од: 2.100 ден.

Администратор


PDFПечатењеE-mail
Климатизери arrow PANASONIC CU/CS E-12QKE
PLAMEN Tena TermoTOSHIBA RAS-B13N3KV2-E Suzumi Plus

PANASONIC CU/CS E-12QKE
Поголема слика


PANASONIC CU/CS E-12QKE


( Panasonic )
Цена: 54.990 ден.
51.990 ден.
Со попуст од: 3.000 ден.

Прашајте не за овој производ

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Основни карактеристики

Капацитет: Ладење W 3500 (850-4000)
                 SEER 7.6 (A++)
                 Греење W 4000 (850-6000)
                   SCOP 4.8 (A++)
Енергетска класа:
                 Ладење: А++
                 Греење: А++
Потрошувачка: Ладење W 830 (250-1100)
                        Греење W 840 (190-1600)
Проток на воздух: m3/h 804 / 822
Капацитет на одвлажнување: L/h 2,0
Бучава: Внатрешна единица dB 20-42
             Надворешна единица dB ≤50
Работно подрачје -18оC≤T≤50oC
Јонизатор Да (Подобрена ефикасност на прочистување на воздухот)
Nanoe-G sensor Сензор за проверка на квалитет на воздух и контрола на работа на јонизатор
EcoNavi Сензор и насочување на воздух во зависност од движење во просторијата
Autocomfort Сензор за надгледување на активност на луѓе во просторијата.
Кога активноста е мала климатизерот оди во економичен мод на работа.
Кога активноста ќе се зголеми климатизерот се враќа во нормален мод на работа. 
internet control Можност за доградба на модул за управување преку интернет

Останати карактеристики

Димензии / Тежина

Внатрешна единица: (В×Ш×Д) mm 295×255×870
                              Нето тежина kg 10
Надворешна единица:(В×Ш×Д) mm 619×299×824
                              Нето тежина kg 34
Разладувачки медиум
Freon R410

Коментари од купувачи:

Сеуште нема коментари за овој производ.
Пишување на коментари е достапно само за регистрирани корисници.


Останати категории

Инвертер Климатизери (11)
Сплит систем Климатизери (6)
Подвижни климатизери (0)
Монтажа климатизери (5)