Барај, Регистрирај се, Најави се


Сите производи


Напредно пребарување

Ја заборавивте лозинката?
Го заборавивте корисничкото име?
Сеуште немате корисничка сметка? Регистрација

ПроизводителиПроизводи на акција

PLAMEN Trenk PLAMEN Trenk View Details
13.160 ден.
11.750 ден.
Со попуст од: 1.410 ден.

PLAMEN 850 GLASS PLAMEN 850 GLASS View Details
25.490 ден.
21.890 ден.
Со попуст од: 3.600 ден.

PLAMEN Franklin PLAMEN Franklin View Details
20.950 ден.
19.390 ден.
Со попуст од: 1.560 ден.

PLAMEN Amity 3 PLAMEN Amity 3 View Details
19.590 ден.
17.490 ден.
Со попуст од: 2.100 ден.

PLAMEN Tena PLAMEN Tena View Details
26.290 ден.
23.990 ден.
Со попуст од: 2.300 ден.

Администратор


PDFПечатењеE-mail
Климатизери arrow VIVAX 12CH35AEZI
FAVORIT 22 - Ј LUXPANASONIC DMC FZ28E-K

VIVAX 12CH35AEZI
Поголема слика


VIVAX 12CH35AEZI


( VIVAX )
Цена: 21.990 ден.
20.990 ден.
Со попуст од: 1.000 ден.

Прашајте не за овој производ

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Основни карактеристики

Капацитет: Ладење W 3700 [1080-4100]
                  Греење W 3810 [880-4220]
Енергетска класа: A+/А
Потрошувачка: Ладење W 1256
                        Греење W 1154
Проток на воздух: m3/h 520
Капацитет на одвлажнување: L/h 1,2
Бучава: Внатрешна единица dB 38
             Надворешна единица dB 55
Работно подрачје -15оC≤T≤50oC

Останати карактеристики

Димензии / Тежина

Внатрешна единица: (В×Ш×Д) mm 275×188×800
                              Нето тежина kg 7,2
Надворешна единица:(В×Ш×Д) mm 555×300×770
                              Нето тежина kg 25,2
Разладувачки медиум
Freon R410A

Коментари од купувачи:

Сеуште нема коментари за овој производ.
Пишување на коментари е достапно само за регистрирани корисници.


Останати категории

Инвертер Климатизери (14)
Сплит систем Климатизери (6)
Подвижни климатизери (0)
Монтажа климатизери (5)