Барај, Регистрирај се, Најави се


Сите производи


Напредно пребарување

Ја заборавивте лозинката?
Го заборавивте корисничкото име?
Сеуште немате корисничка сметка? Регистрација

Производители
PDFПечатењеE-mail
Климатизери arrow VIVAX 12CH35AEVI
PRITY WDW 24LG Z12EM NSH

VIVAX 12CH35AEVI
Поголема слика


VIVAX 12CH35AEVI


( VIVAX )
Цена: 33.990 ден.
32.290 ден.
Со попуст од: 1.700 ден.

Прашајте не за овој производ

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Основни карактеристики

Капацитет: Ладење W 3520 [1330-4470]
                  Греење W 3810 [1040-4880]
Енергетска класа: A++/А+
Потрошувачка: Ладење W 1095
                        Греење W 1117
Проток на воздух: m3/h 500
Капацитет на одвлажнување: L/h 1,2
Бучава: Внатрешна единица dB 36
             Надворешна единица dB 55
Работно подрачје -15оC≤T≤50oC

Останати карактеристики

Димензии / Тежина

Внатрешна единица: (В×Ш×Д) mm 312×182×897
                              Нето тежина kg 9,9
Надворешна единица:(В×Ш×Д) mm 554×333×800
                              Нето тежина kg 29,1
Wi-Fi dongle опционално
Разладувачки медиум
Freon R410A

Коментари од купувачи:

Сеуште нема коментари за овој производ.
Пишување на коментари е достапно само за регистрирани корисници.


Останати категории

Инвертер Климатизери (14)
Сплит систем Климатизери (6)
Подвижни климатизери (0)
Монтажа климатизери (5)