Барај, Регистрирај се, Најави се


Сите производи


Напредно пребарување

Ја заборавивте лозинката?
Го заборавивте корисничкото име?
Сеуште немате корисничка сметка? Регистрација

Производители
PDFПечатењеE-mail
Климатизери arrow VIVAX 12CH35AEZI
PLAMEN Kaloreks 60VIVAX 09CH25AESI

VIVAX 12CH35AEZI
Поголема слика


VIVAX 12CH35AEZI


( VIVAX )
Цена: 21.990 ден.
20.990 ден.
Со попуст од: 1.000 ден.

Прашајте не за овој производ

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Основни карактеристики

Капацитет: Ладење W 3700 [1080-4100]
                  Греење W 3810 [880-4220]
Енергетска класа: A+/А
Потрошувачка: Ладење W 1256
                        Греење W 1154
Проток на воздух: m3/h 520
Капацитет на одвлажнување: L/h 1,2
Бучава: Внатрешна единица dB 38
             Надворешна единица dB 55
Работно подрачје -15оC≤T≤50oC

Останати карактеристики

Димензии / Тежина

Внатрешна единица: (В×Ш×Д) mm 275×188×800
                              Нето тежина kg 7,2
Надворешна единица:(В×Ш×Д) mm 555×300×770
                              Нето тежина kg 25,2
Разладувачки медиум
Freon R410A

Коментари од купувачи:

Сеуште нема коментари за овој производ.
Пишување на коментари е достапно само за регистрирани корисници.


Останати категории

Инвертер Климатизери (14)
Сплит систем Климатизери (6)
Подвижни климатизери (0)
Монтажа климатизери (5)