Барај, Регистрирај се, Најави се


Сите производи


Напредно пребарување

Ја заборавивте лозинката?
Го заборавивте корисничкото име?
Сеуште немате корисничка сметка? Регистрација

Производители
PDFПечатењеE-mail
Климатизери arrow VIVAX 09CH25AESI
PLAMEN FranklinFAVORIT 18000 BTU

VIVAX 09CH25AESI
Поголема слика


VIVAX 09CH25AESI


( VIVAX )
Цена: 21.990 ден.
20.390 ден.
Со попуст од: 1.600 ден.

Прашајте не за овој производ

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Основни карактеристики

Капацитет: Ладење W 2640 [1170-3310]
                  Греење W 2930 [820-3720]
Енергетска класа: A++/А+
Потрошувачка: Ладење W 846 [100-1270]
                        Греење W 811 [140-1330]
Проток на воздух: m3/h 470
Капацитет на одвлажнување: L/h 1
Бучава: Внатрешна единица dB ≤53
             Надворешна единица dB ≤58
Работно подрачје -15оC≤T≤50oC

Останати карактеристики

Димензии / Тежина

Внатрешна единица: (В×Ш×Д) mm 302×193×717
                              Нето тежина kg 7
Надворешна единица:(В×Ш×Д) mm 555×300×770
                              Нето тежина kg 26,6
Разладувачки медиум
Freon R410A

Коментари од купувачи:

Сеуште нема коментари за овој производ.
Пишување на коментари е достапно само за регистрирани корисници.


Останати категории

Инвертер Климатизери (14)
Сплит систем Климатизери (6)
Подвижни климатизери (0)
Монтажа климатизери (5)