Барај, Регистрирај се, Најави се


Сите производи


Напредно пребарување

Ја заборавивте лозинката?
Го заборавивте корисничкото име?
Сеуште немате корисничка сметка? Регистрација

ПроизводителиПроизводи на акција

PLAMEN 850 GLASS PLAMEN 850 GLASS View Details
25.490 ден.
21.890 ден.
Со попуст од: 3.600 ден.

PLAMEN Amity 3 PLAMEN Amity 3 View Details
19.590 ден.
17.490 ден.
Со попуст од: 2.100 ден.

PLAMEN Franklin PLAMEN Franklin View Details
20.950 ден.
19.390 ден.
Со попуст од: 1.560 ден.

PLAMEN Trenk PLAMEN Trenk View Details
13.160 ден.
11.750 ден.
Со попуст од: 1.410 ден.

PLAMEN Tena PLAMEN Tena View Details
26.290 ден.
23.990 ден.
Со попуст од: 2.300 ден.

Администратор


PDFПечатењеE-mail
MAX ALPINE 5.0 29" SO DISKOVIСоларен Колектор 15 БП

FAVORIT 12000 BTU
Поголема слика


FAVORIT 12000 BTU


( Favorit )
Цена: 14.730 ден.
13.990 ден.
Со попуст од: 740 ден.

Прашајте не за овој производ

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Основни карактеристики

Капацитет: Ладење W 3520
                  Греење W 3600
Енергетска класа: A
Потрошувачка: Ладење W 1050
                        Греење W 990


Бучава: Внатрешна единица dB 34-38
             Надворешна единица dB ≤55
Работно подрачје -7оC≤T≤43oC
Авто рестарт Да
Sleep mode Да

Останати карактеристики

Димензии / Тежина

Внатрешна единица: (В×Ш×Д) mm 240×180×770
                              Нето тежина kg 7,5
Надворешна единица:(В×Ш×Д) mm 552×256×760
                              Нето тежина kg 30
Разладувачки медиум
Freon R410A

Коментари од купувачи:

Сеуште нема коментари за овој производ.
Пишување на коментари е достапно само за регистрирани корисници.