Барај, Регистрирај се, Најави се


Сите производи


Напредно пребарување

Ја заборавивте лозинката?
Го заборавивте корисничкото име?
Сеуште немате корисничка сметка? Регистрација

ПроизводителиПроизводи на акција

PLAMEN Amity 3 PLAMEN Amity 3 View Details
19.590 ден.
17.490 ден.
Со попуст од: 2.100 ден.

PLAMEN 850 GLASS PLAMEN 850 GLASS View Details
25.490 ден.
21.890 ден.
Со попуст од: 3.600 ден.

PLAMEN Tena PLAMEN Tena View Details
26.290 ден.
23.990 ден.
Со попуст од: 2.300 ден.

PLAMEN Franklin PLAMEN Franklin View Details
20.950 ден.
19.390 ден.
Со попуст од: 1.560 ден.

PLAMEN Trenk PLAMEN Trenk View Details
13.160 ден.
11.750 ден.
Со попуст од: 1.410 ден.

Администратор


PDFПечатењеE-mail
TIM SISTEM MagicMAX HORNET 5.0 27,5" - црн

MAKS ART DECO 9
Поголема слика


MAKS ART DECO 9


( MAX )
Цена: 11.790 ден.
11.436 ден.
Со попуст од: 3.00%

Прашајте не за овој производ

 • Мотор: 270W двојно-турбински заштитен хипер мотор;
 • Сензорски команди на стаклената контролна табла;
 • On/ Off пилот сијаличка;
 • Индикатор за запушен филтер;
 • Функција за тајмер со постепено преминување од најголема брзина до сиклучување;
 • Постепено исклучување и вклучување на халогени лампи;
 • 2 х 50W  халогени лампи;
 • Капацитет: 903 m3/h;
 • Притисок: 420 Pa;
 • Ниво на шум: 62 dBA;
 • Можност да се користи со филтри за активен јаглен: 2;
 • Ширина: 90 сантиметри;
 • Материјал: нер'ѓосувачки челик во комбинација со стаклена контролна табла


Коментари од купувачи:

Сеуште нема коментари за овој производ.
Пишување на коментари е достапно само за регистрирани корисници.