Барај, Регистрирај се, Најави се


Сите производи


Напредно пребарување

Ја заборавивте лозинката?
Го заборавивте корисничкото име?
Сеуште немате корисничка сметка? Регистрација

ПроизводителиПроизводи на акција

PLAMEN 850 GLASS PLAMEN 850 GLASS View Details
25.490 ден.
21.890 ден.
Со попуст од: 3.600 ден.

PLAMEN Franklin PLAMEN Franklin View Details
20.950 ден.
19.390 ден.
Со попуст од: 1.560 ден.

PLAMEN Amity 3 PLAMEN Amity 3 View Details
19.590 ден.
17.490 ден.
Со попуст од: 2.100 ден.

PLAMEN Tena PLAMEN Tena View Details
26.290 ден.
23.990 ден.
Со попуст од: 2.300 ден.

PLAMEN Trenk PLAMEN Trenk View Details
13.160 ден.
11.750 ден.
Со попуст од: 1.410 ден.


PDFПечатењеE-mail
TIM SISTEM MagicMAX HORNET 5.0 27,5" - црн

MAKS ART DECO 9
Поголема слика


MAKS ART DECO 9


( MAX )
Цена: 11.790 ден.
11.436 ден.
Со попуст од: 3.00%

Прашајте не за овој производ

 • Мотор: 270W двојно-турбински заштитен хипер мотор;
 • Сензорски команди на стаклената контролна табла;
 • On/ Off пилот сијаличка;
 • Индикатор за запушен филтер;
 • Функција за тајмер со постепено преминување од најголема брзина до сиклучување;
 • Постепено исклучување и вклучување на халогени лампи;
 • 2 х 50W  халогени лампи;
 • Капацитет: 903 m3/h;
 • Притисок: 420 Pa;
 • Ниво на шум: 62 dBA;
 • Можност да се користи со филтри за активен јаглен: 2;
 • Ширина: 90 сантиметри;
 • Материјал: нер'ѓосувачки челик во комбинација со стаклена контролна табла


Коментари од купувачи:

Сеуште нема коментари за овој производ.
Пишување на коментари е достапно само за регистрирани корисници.