Барај, Регистрирај се, Најави се


Сите производи


Напредно пребарување

Ја заборавивте лозинката?
Го заборавивте корисничкото име?
Сеуште немате корисничка сметка? Регистрација

ПроизводителиПроизводи на акција

PLAMEN Amity 3 PLAMEN Amity 3 View Details
19.590 ден.
17.490 ден.
Со попуст од: 2.100 ден.

PLAMEN Tena PLAMEN Tena View Details
26.290 ден.
23.990 ден.
Со попуст од: 2.300 ден.

PLAMEN 850 GLASS PLAMEN 850 GLASS View Details
25.490 ден.
21.890 ден.
Со попуст од: 3.600 ден.

PLAMEN Franklin PLAMEN Franklin View Details
20.950 ден.
19.390 ден.
Со попуст од: 1.560 ден.

PLAMEN Trenk PLAMEN Trenk View Details
13.160 ден.
11.750 ден.
Со попуст од: 1.410 ден.

Администратор


PDFПечатењеE-mail
PANASONIC CU/CS E-15QKE

FAVORIT 48000 BTU
Поголема слика


FAVORIT 48000 BTU


( Favorit )
Цена: 79.990 ден.
76.990 ден.
Со попуст од: 3.000 ден.

Прашајте не за овој производ

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Основни карактеристики

Капацитет: Ладење W 14000 
                  Греење W 15000  
Енергетска класа: C / B
Потрошувачка: Ладење W 4800
                        Греење W 4750


Бучава: Внатрешна единица dB 54
             Надворешна единица dB ≤63
Работно подрачје -7оC≤T≤43oC
Авто рестарт Да
Sleep mode Да

Останати карактеристики

Димензии / Тежина

Внатрешна единица: (В×Ш×Д) mm 1776×540×415
                              Нето тежина kg 52
Надворешна единица:(В×Ш×Д) mm 1255×950×410
                              Нето тежина kg 100
Разладувачки медиум
Freon R410A

Коментари од купувачи:

Сеуште нема коментари за овој производ.
Пишување на коментари е достапно само за регистрирани корисници.