Барај, Регистрирај се, Најави се


Сите производи


Напредно пребарување

Ја заборавивте лозинката?
Го заборавивте корисничкото име?
Сеуште немате корисничка сметка? Регистрација

ПроизводителиПроизводи на акција

PLAMEN Amity 3 PLAMEN Amity 3 View Details
19.590 ден.
17.490 ден.
Со попуст од: 2.100 ден.

PLAMEN Trenk PLAMEN Trenk View Details
13.160 ден.
11.750 ден.
Со попуст од: 1.410 ден.

PLAMEN 850 GLASS PLAMEN 850 GLASS View Details
25.490 ден.
21.890 ден.
Со попуст од: 3.600 ден.

PLAMEN Tena PLAMEN Tena View Details
26.290 ден.
23.990 ден.
Со попуст од: 2.300 ден.

PLAMEN Franklin PLAMEN Franklin View Details
20.950 ден.
19.390 ден.
Со попуст од: 1.560 ден.

Администратор


PDFПечатењеE-mail
MAX HUMMER 4.0 24" - CRNMAX WARFARE 5.0 24" - SILVER

Favorit 3159 inox
Поголема слика


Favorit 3159 inox


( Favorit )
Цена: 7.490 ден.
7.265 ден.
Со попуст од: 3.00%

Прашајте не за овој производ

Куќиште: INOX, стакло
Самостоен зиден кујнски аспиратор
Издувно и проточно
Управување:

Механичко управување
Oсветлување: 25 W
Копче за уклучување/исклучување на светлото
Број на степени на вентилаторот:
3
Пречник на одводното црево:
12 cm
Број на мотори: 1
Број на филтри: 1
Филтер за маснотии кој се мие
Алуминиумски филтер за маснотии
Максимален проток на воздух  400 m³/h


Коментари од купувачи:

Сеуште нема коментари за овој производ.
Пишување на коментари е достапно само за регистрирани корисници.