Барај, Регистрирај се, Најави се


Сите производи


Напредно пребарување

Ја заборавивте лозинката?
Го заборавивте корисничкото име?
Сеуште немате корисничка сметка? Регистрација

ПроизводителиПроизводи на акција

PLAMEN Trenk PLAMEN Trenk View Details
13.160 ден.
11.750 ден.
Со попуст од: 1.410 ден.

PLAMEN Amity 3 PLAMEN Amity 3 View Details
19.590 ден.
17.490 ден.
Со попуст од: 2.100 ден.

PLAMEN Tena PLAMEN Tena View Details
26.290 ден.
23.990 ден.
Со попуст од: 2.300 ден.

PLAMEN 850 GLASS PLAMEN 850 GLASS View Details
25.490 ден.
21.890 ден.
Со попуст од: 3.600 ден.

PLAMEN Franklin PLAMEN Franklin View Details
20.950 ден.
19.390 ден.
Со попуст од: 1.560 ден.

Администратор


PDFПечатењеE-mail
FAVORIT 4 - Ј INOXPLAMEN Amity 3

FAVORIT 4 - Ј
Поголема слика


FAVORIT 4 - Ј


( Favorit )
Цена: 19.490 ден.
17.890 ден.
Со попуст од: 1.600 ден.

Прашајте не за овој производ

FAVORIT 4 - J

 

Независен шпорет (рерна+стакло керамика, сензори)

Независна рерна: 

- вградни димензии: В/Ш/Д 59/59,5/55 cm
- енергетска класа: B
- 8 позиции на контролни склопки
- контролно копче за рерната
- копче за термостат на рерната
- стаклена управувачка табла
- светло во рерната
- една решетка и длабока тава во рерната
- турбо вентилатор
- грејачи: горе-1200; доле-1100 W
- грил грејач:1000 W
- боја: INOX со црно стакло

Независна стаклокерамичка плоча: 

- вградни димензии В/Ш/Д: 4,1/59/52 cm
- 4 зони на греење
- големина на зоните: (2x145mm од 1200 W ) (2x180 mm од 1800 W)
- контрола на допир
- заклучување

Коментари од купувачи:

Сеуште нема коментари за овој производ.
Пишување на коментари е достапно само за регистрирани корисници.