Барај, Регистрирај се, Најави се


Сите производи


Напредно пребарување

Ја заборавивте лозинката?
Го заборавивте корисничкото име?
Сеуште немате корисничка сметка? Регистрација

ПроизводителиПроизводи на акција

PLAMEN 850 GLASS PLAMEN 850 GLASS View Details
25.490 ден.
21.890 ден.
Со попуст од: 3.600 ден.

PLAMEN Tena PLAMEN Tena View Details
26.290 ден.
23.990 ден.
Со попуст од: 2.300 ден.

PLAMEN Amity 3 PLAMEN Amity 3 View Details
19.590 ден.
17.490 ден.
Со попуст од: 2.100 ден.

PLAMEN Franklin PLAMEN Franklin View Details
20.950 ден.
19.390 ден.
Со попуст од: 1.560 ден.

PLAMEN Trenk PLAMEN Trenk View Details
13.160 ден.
11.750 ден.
Со попуст од: 1.410 ден.


PDFПечатењеE-mail
PANASONIC DMC FZ28E-KFAVORIT 4 - Ј LUX

FAVORIT 22 - Ј LUX
Поголема слика


FAVORIT 22 - Ј LUX


( Favorit )
Цена: 21.990 ден.
20.890 ден.
Со попуст од: 1.100 ден.

Прашајте не за овој производ

Favorit 22-J LUX

Гаранција: 5 Години

Независен шпорет

Независна рерна:

- димензии со вграден контролен панел: Ш/Д/В 595x595x575 mm
- димензии без вграден контролен панел: Ш/Д/В 595x595x550 mm
- енергетска класа: A
- позиција на контролните копчиња: лева страна на панелот
- светло во рерната
- длабока тепсија
- вентилатор
- грејачи
- грил грејач
- боја: инокс

Независна стаклокерамичка плоча 22-J Lux:

- вградни димензии Ш/Д/В: 590x520x56mm
- плочи на готвење: 2 електрични, 2 плински
- големина на плочите за готвење: 1x180mm,1x145mm
- контрола: контролно копче

 

Коментари од купувачи:

Сеуште нема коментари за овој производ.
Пишување на коментари е достапно само за регистрирани корисници.