Печатење
Телефонија arrow Жичани телефони arrow PANASONIC KX-TS580FXW
LEOV 10L NM/VMPANASONIC KX-TG1312FXH

PANASONIC KX-TS580FXW
Поголема слика


PANASONIC KX-TS580FXW


( Panasonic )
Цена: 2.690 ден.
2.609 ден.
Со попуст од: 3.00%

Прашајте не за овој производ

-ТЕЛЕФОН 
-ЖИЧЕН
-ИМЕНИК ОД 50 БРОЕВИ
-ИДЕНТИФИКАЦИЈА НА ПОВИК
-БЕЛА БОЈА

Коментари од купувачи:

Сеуште нема коментари за овој производ.
Пишување на коментари е достапно само за регистрирани корисници.