Печатење
Греење arrow Греење на цврсти горива arrow Камини arrow PLAMEN Dora 8 N
Kappa FIERA 60SF rc-5VIVAX ACP-12CH35AED

PLAMEN Dora 8 N
Поголема слика


PLAMEN Dora 8 N


( Plamen )
Цена: 14.990 ден.
12.490 ден.
Со попуст од: 2.500 ден.

Прашајте не за овој производ

СПЕЦИФИКАЦИИ
Основни карактеристики


Димензии [cm]
  • Висина - 85
  • Ширина - 38
  • Должина - 42
Ложиште [cm]
  • Висина - 34
  • Ширина - 31,4
  • Должина - 31,4
Маса [Kg] 63,5
Номинална јачина [KW] 6
Одвод за чад - дијаметар [mm] 118
Гориво
Дрво, Брикет, Јаглен
Коментари од купувачи:

Сеуште нема коментари за овој производ.
Пишување на коментари е достапно само за регистрирани корисници.