Печатење
Греење arrow Греење на цврсти горива arrow Камини arrow PLAMEN Tena
PRITY WDW 15FAVORIT 24000 BTU

PLAMEN Tena
Поголема слика


PLAMEN Tena


( Plamen )
Цена: 26.290 ден.
23.990 ден.
Со попуст од: 2.300 ден.

Прашајте не за овој производ

СПЕЦИФИКАЦИИ
Основни карактеристики


Димензии [cm]
  • Висина - 75
  • Ширина - 75
  • Должина - 45
Ложиште [cm]
  • Висина - 33,5
  • Ширина - 62
  • Должина - 34
Маса [Kg] 165
Номинална јачина [KW] 8-11
Одвод за чад - дијаметар [mm] 150
Гориво
Дрво, Брикет
Коментари од купувачи:

Сеуште нема коментари за овој производ.
Пишување на коментари е достапно само за регистрирани корисници.