Печатење
Греење arrow Греење на цврсти горива arrow Вградни камини arrow PLAMEN BARUN Insert
PRITY FG W15 - GranitPRITY WDW 24

PLAMEN BARUN Insert
Поголема слика


PLAMEN BARUN Insert


( Plamen )
Цена: 31.990 ден.
31.030 ден.
Со попуст од: 3.00%

Прашајте не за овој производ

СПЕЦИФИКАЦИИ
Основни карактеристики


Димензии [cm]
  • Висина - 59
  • Ширина - 69
  • Должина - 44
Ложиште [cm]
  • Висина - 56
  • Ширина - 41
  • Должина - 21
Отвор за ложиште [cm]
  • Висина - 56
  • Ширина - 35
Маса [Kg] 135
Номинална јачина [KW] 8
Одвод за чад - дијаметар [mm] 180
Коментари од купувачи:

Сеуште нема коментари за овој производ.
Пишување на коментари е достапно само за регистрирани корисници.