Печатење
Бела техника arrow Апарати за домаќинство arrow Бојлери arrow LEOV 80L R
Favorit 2240 lxAEG WKL 1503 S

LEOV 80L R

LEOV 80L R


( LEOV )
Цена: 4.990 ден.
4.840 ден.
Со попуст од: 3.00%

Прашајте не за овој производ

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Основни карактеристики
Димензии [cm]
  • Висина - 79
  • Ширина - 44
  • Длабочина - 45

Волумен [l]

Казан

 

80l

Емајлиран

Надворешна регулација на температура

Коментари од купувачи:

Сеуште нема коментари за овој производ.
Пишување на коментари е достапно само за регистрирани корисници.