Печатење
Велосипеди arrow MAX URBAN RACER 16" 4.0
PANASONIC KX-TG2512FXTVIVAX OH 133003F

MAX URBAN RACER 16" 4.0
Поголема слика


MAX URBAN RACER 16" 4.0


( MAX )
Цена: 3.490 ден.
3.190 ден.
Со попуст од: 300 ден.

Прашајте не за овој производ

Детски велосипед MAKS TIGER 16":
Големина на тркала: 16’’
Задна кочница
Штитник за ланецот
Помошни тркала

Коментари од купувачи:

Сеуште нема коментари за овој производ.
Пишување на коментари е достапно само за регистрирани корисници.


Останати категории

Велосипеди (28)