Печатење
Греење arrow VIVAX OH 133003F
MAX URBAN RACER 16" 4.0Монтажа - Сплит систем

VIVAX OH 133003F
Поголема слика


VIVAX OH 133003F


( VIVAX )
Цена: 3.490 ден.
3.385 ден.
Со попуст од: 3.00%

Прашајте не за овој производ

СПЕЦИФИКАЦИИ
Основни карактеристики


Мoќност [W] 2500
Грејач на вентилатор [W] 400
Број на ребра 13
Подесување на температура од 6°C до 30°C (Термостат)
Степени јачина на грејач 3
Заштита од прегревање Да
Боја Бела
Вентилатор Да
Тајмер
Не
Пстоље Подвижно на тркалца
Коментари од купувачи:

Сеуште нема коментари за овој производ.
Пишување на коментари е достапно само за регистрирани корисници.


Останати категории

Грејна техника (10)
Греење на цврсти горива (52)