Печатење
Велосипеди arrow Велосипеди arrow MAX GTR 16" 4.0
MAX PINKI 16" 4.0MAKS 3260 INOX

MAX GTR 16" 4.0
Поголема слика


MAX GTR 16" 4.0


( MAX )
Цена: 3.790 ден.
3.490 ден.
Со попуст од: 300 ден.

Прашајте не за овој производ

Големина на тркала: 16"
Предна и задна кочница
Штитник за ланецот
Помошни тркала
Преден брани
Украсно ѕвонче
Шише за вода со држач

Коментари од купувачи:

Сеуште нема коментари за овој производ.
Пишување на коментари е достапно само за регистрирани корисници.