Печатење
Велосипеди arrow MAX LADY 4.0 28" - CRVEN
Bella Thalia - NellaMAX CITY CLASIC 4.0 28" - Bel

MAX LADY 4.0 28" - CRVEN
Поголема слика


MAX LADY 4.0 28" - CRVEN


( MAX )
Цена: 8.490 ден.
7.590 ден.
Со попуст од: 900 ден.

Прашајте не за овој производ

6" Велосипед;Алуминиумски бандажи; Метални предни и задни кочници; Полу алиминиумски рачки за кочници; Заден багажник; Предна корпа; Предно светло со динамо; Задно светло; Пластичен браник за ланец; Полу алиминиумски педали; 6 брзини; Боја: бела, сива, црвена

Коментари од купувачи:

Сеуште нема коментари за овој производ.
Пишување на коментари е достапно само за регистрирани корисници.


Останати категории

Велосипеди (28)